Bütçe
5.000 TL

fordark

Yetkin
Screenshot_20260916_001012_Instagram.webp

Şu fotoğraftaki gibi anime kızlı mouse pad önerisi lazım ama mümkünse biraz farklı olursa iyi olur. Konu ciddi ama gelecek gülme emojilerini şimdiden görebiliyorum. :D Fiyat olarak 5.000 TL yukarısına çıkmayı pek istemem ancak aşırı ilgimi çekerse değişir tabii.

Resimdeki ürün bir Wallhack ürünü ve limited ürün. İkinci elde ilanlar var fakat 20 bin lira. Fakat yüksek bütçeli limited ürünlere ilginiz yoksa, (belli ki yok) bir mousepad'e 20K vermek çok saçma olur.

Normal bütçenize uygun mousepad önerisi olarak, hangi tür ürün istediğinizi bilmemiz gerek. Hızlı, kontrol yüzey gibi gibi. Wraith'ten mousepad kategorisine bir göz atın.

5.000 TL bütçe ayırmışken tek kriteri “üstünde anime kızı olsun” yapmak paraya yazık etmek. Bu tarz baskılar bana estetik açıdan ucuz geliyor, o bütçede tasarıma da yüzey kalitesine de bakardım.

Anime havası istiyorsan Higround’un Gundam serisi gibi bir şeye bakardım. Masada daha özenli duruyor bence. Bu kadar para verilecekse sadece üzerindeki karakteri değil, mouse pad’in kendisini de isteyerek almak lazım.

Resimdeki ürün bir Wallhack ürünü ve limited ürün. İkinci elde ilanlar var fakat 20 bin lira. Fakat yüksek bütçeli limited ürünlere ilginiz yoksa, (belli ki yok) bir mousepad'e 20K vermek çok saçma olur.

Normal bütçenize uygun mousepad önerisi olarak, hangi tür ürün istediğinizi bilmemiz gerek. Hızlı, kontrol yüzey gibi gibi. Wraith'ten mousepad kategorisine bir göz atın.
Gerçekten saçmalığın ötesi bana göre. Hatta bazen şunlara bile rastladım. Bir klavye tuşu yok 1000 tane üretilmiş fln diye fiyatı 40.000TL. Gerçekten saçmalık. Lakin koleksiyon meraklıları için bir şey diyemem, ama kullanım açısından bu tür şeylere bu kadar bütçe ayıranlar için saçmalık diyebilirim.

Gerçekten saçmalığın ötesi bana göre. Hatta bazen şunlara bile rastladım. Bir klavye tuşu yok 1000 tane üretilmiş fln diye fiyatı 40.000TL. Gerçekten saçmalık. Lakin koleksiyon meraklıları için bir şey diyemem, ama kullanım açısından bu tür şeylere bu kadar bütçe ayıranlar için saçmalık diyebilirim.
Hobi ve gösteriş işi tamamen, bana sorsan zaten saçma. O parayla giderim 3-4 farklı ürün alırım mesela.