Bütçe
5.000 TL
FC için o kadar bütçe ayırmaya gerek yok hocam, simracing ya da FPS oyunu olsa neyse ama F710'dan iyi herhangi bir ürün alsanız yeter zaten.

https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-gamesir-nova-2-lite-kablolu-kablosuz-fiyati,1139691849.html
Kullanıyorum, memnunum.

Hocam hissiyatı nasıl? FC veya diğer oyunlarda kullanımda yumuşak mı, tuşlara basarken ekstra güç gerektiriyor mu? Ayrıca DualSense'e benzer bir hissiyat veriyor mu?

Dinleme hocam o arkadaşları. Hall Effect olmayan ürün almayın, aldırtmayın.
PC için Xbox ve DualSense önermiyorlar demiş, sen de dinleme onları diyip "Hall Effect olmayan ürün almayın" demişsin. Zaten Xbox ve DualSense'de Hall Effect yok, dinlemesi gerekmiyor mu onları? 😀

Hocam Xbox düzeni düşünürseniz Cyclone 2 bakabilirsiniz. Stantlı versiyon alırsanız çok şık gözükecektir.

Selam, PC'de FC ve genel oyunlar için gamepad almayı düşünüyorum. Bütçem yaklaşık 5.000 TL (tek kol için) ve arkadaşım ile birlikte oynamak için aynı modelden 2 adet almayı planlıyorum.

Özellikle FC'de akıcı kontrol, dayanıklılık ve düşük input gecikmesi benim için önemli. Bu bütçede önerilebilecek en mantıklı gamepad modelleri hangileri olur? Deneyimi olanların tavsiyelerini bekliyorum.

Aklıma şimdi geldi, '' Oyun Kolları '' bu sene çıkardılar bu ürünleri. Bunlara da bakabilirsin. Çok daha uygun fiyatları.

Herkese teşekkür ederim yardımı için ama Fantech Nova II, GameSir Nova 2 Lite ve Pxn P5 8k arasında kaldım, hangisini almalıyım?