BigBangZero
Başarılı
Merhaba, şu anda aktif olarak H9 kullanıyorum. Kablosuz bir kulaklığa geçmeyi düşünüyorum, 5000-5.500 TL civarlarına ne alınabilir?
MCHOSE V9/S9 Pro alabilirsiniz.Merhaba, şu anda aktif olarak H9 kullanıyorum. Kablosuz bir kulaklığa geçmeyi düşünüyorum, 5000-5.500 TL civarlarına ne alınabilir?
Bütçeyi arttırmaya karar verdim, 7 Bin TL civarlarında bakıyorum şu anda. Rog Pelta hakkında ne düşünüyorsunuz? Birde Blackshark V3 var, aralarındaki farkları pek kavrayamadım.H9 gayet iyi, V9/S9 pro mantıksız olacaktır, düşüş yaşarsınız. En azından Cloud 3 S'e çıkmaya çalışın.
ROG Pelta alın geçin.Bütçeyi arttırmaya karar verdim, 7 Bin TL civarlarında bakıyorum şu anda. Rog Pelta hakkında ne düşünüyorsunuz? Birde Blackshark V3 var, aralarındaki farkları pek kavrayamadım.
Kullanım amacı nedir? Mikrofon ne kadar önemli? Kafanız büyük mü?Bütçeyi arttırmaya karar verdim, 7 Bin TL civarlarında bakıyorum şu anda. Rog Pelta hakkında ne düşünüyorsunuz? Birde Blackshark V3 var, aralarındaki farkları pek kavrayamadım.
Mikrofonun bir önemi yok, masa mikrofonum mevcut. Kafam çok büyük değil, kulaklarım da nispeten küçük. Şu anda kullandığım H9 rahatlıkla kafama oturuyor. Genel manada oyun için kullanacağım, arada bir müzik dinliyorum. Müzik performansının çok kötü olmasını istemiyorum o yüzden.Kullanım amacı nedir? Mikrofon ne kadar önemli? Kafanız büyük mü?
O zaman ROG Pelta en mantıklısı.Mikrofonun bir önemi yok, masa mikrofonum mevcut. Kafam çok büyük değil, kulaklarım da nispeten küçük. Şu anda kullandığım H9 rahatlıkla kafama oturuyor. Genel manada oyun için kullanacağım, arada bir müzik dinliyorum. Müzik performansının çok kötü olmasını istemiyorum o yüzden.
Mikrofonun bir önemi yok, masa mikrofonum mevcut. Kafam çok büyük değil, kulaklarım da nispeten küçük. Şu anda kullandığım H9 rahatlıkla kafama oturuyor. Genel manada oyun için kullanacağım, arada bir müzik dinliyorum. Müzik performansının çok kötü olmasını istemiyorum o yüzden.
Rog Pelta ile arasında kaldım.BlackShark V3 bakabilirsin BlackShark v2'ye göre daha iyi bende önermem ama v3'ler alınır.
Teşekkürler.