Son düzenleme:
Sensörü 3395, MCU Nordic nRF52840, Kailh GX anahtarlara sahip.
Fiyatını hakettiğini düşünmüyorum. 5.800TL fazla bu mouse için.

5.000TL altına düşerse değerlendirilebilir.

Peki hocam soru yağmuruna tuttum kusura bakmayın :). Lamzu maya X ile Inca arasında ne fark var ve A9 Ultra ile aralarında 1500 TL'ye değecek fark var mıdır?

Peki hocam soru yağmuruna tuttum kusura bakmayın :). Lamzu maya X ile Inca arasında ne fark var ve A9 Ultra ile aralarında 1500 TL'ye değecek fark var mıdır?
Estağfurullah. 😀

Mouse'ların shape'lerini aşağıya bıraktım. A9 Ultra ile Maya X oldukça benzer yapıdalar. INCA biraz daha farklı.

Hafiflik olarak INCA 40gr, Maya X 47gr, A9 Ultra 53gr. (Hepsi ±3gr)

MCU aynı. Sensör aynı. Geri kalan farklar switch, sensör konumu, ağırlık, scroll, malzeme kalitesi vs.

Bütçenizi korumak amaçlı A9 Ultra en mantıklı seçenek olur. (Tabi shape'i tutuş şeklinize uygunsa.)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250822_163633_Chrome.webp
    Screenshot_20250822_163633_Chrome.webp
    188,9 KB · Görüntüleme: 33
Estağfurullah. 😀

Mouse'ların Shape'lerini aşağıya bıraktım. A9 Ultra ile maya X oldukça venzer yapıdalar. Inca biraz daha farklı.

Hafiflik olarak Inca 40gr, maya X 47gr, A9 Ultra 53gr. (hepsi ±3gr)

Mcu aynı. Sensör aynı. Geri kalan farklar Switch, sensör konumu, ağırlık, scroll, malzeme kalitesi vs.

Bütçenizi korumak amaçlı A9 Ultra en mantıklı seçenek olur. (tabii Shape'i tutuş şeklinize uygunsa.)

Benim elim biraz büyük zaten aralarında ahım şahım bir fark yok boyut olarak. Palm grip tutuyorum mouse avucumu doldursun isterim. Sanırım 3Ü de bu tutuş için uygun. Konu bütçe olmasa hangisini tercih ederdiniz. Yani 1500 TL'lik bir fark yok yine de A9 Ultra mı alırdınız yoksa bütçem sıkıntıda değil Inca yada maya X mi alırdınız?

Benim elim biraz büyük zaten aralarında ahım şahım bir fark yok boyut olarak. Palm grip tutuyorum mouse avucumu doldursun isterim. Sanırım 3Ü de bu tutuş için uygun. Konu bütçe olmasa hangisini tercih ederdiniz. Yani 1500 TL'lik bir fark yok yine de A9 Ultra mı alırdınız yoksa bütçem sıkıntıda değil Inca yada maya X mi alırdınız?
A9 Ultra, tutuş şeklinize uyar. Elinizide doldurur.

Açıkçası hiç düşünmedim hangisini alacağımı. F/P olarak muhtemelen A9 ultra alırdım.

Tabi bütçe sorunum olmasa şunu sorgusuz alırım 😀: https://wraithesports.com/products/pwnage-trinity-cf-wireless-mouse?variant=49295235416257

Kutu içeriği, kalitesi, tasarımı, ayarlanabilir sensöre sahip olması vs. muazzam bir mouse.

Evet gerçekten çok güzel. Ancak ısınamadım :D. Sanırım hiç delikli mouse kullanmadığım için. Alırsamda sakura almak isterim ama bu sefer 6.5k oluyor. Normal kullanıcı içinde çok gibi geldi bana :).

Bu biraz daha üst düzey içi sanırım.

@Toby Fox Mouse konusu burada hocam :D. A9 Ultra alacaktım ancak diğer konuda tavsiyeniz üzerine sanırım terra alacağım.

Son düzenleme: