Bütçe
5.000 TL
Bunlar kancalı, üstten takılıyor düşme sorunu yok.
Bunlar kulağın üstünden geliyor hocam nasıl düşebilir ?
Ben sanırım klasik kablolu kulakiçi modellerle karıştırdım kusura bakmayın. Ancak yine de siparişle almam mümkün olmadığı için tercih edemiyorum :(
Misafirim perşembe günü geliyor ancak hiçbir firma Antalya'ya o kadar hızlı kargo teslim etmez. Şimdi almazsam da yaz boyu başka gelen giden olmaz, mağazadan satın almaya mecbur kaldım gibi oldu.

G Pro X'in kablosuz modeli de bana yakın mağazalarda mevcut, ve kablosuz olacağı için bütçeyi buna da zorlayabilirim. Kafa bandı kısmını kademe ayarlı pek sevmiyorum ancak genel olarak iyiyse bant kısmını görmezden gelebilirim. Kablosuz modeli tavsiye eder misiniz ?

Kargo var ancak ben şu anda Kıbrıs'ta yaşıyorum, Antalya'dan misafirim gelecek ondan getirmesini isteyeceğim. Ancak çok yakın zamanda geliyor ve şimdi sipariş versem bile vaktinde yetişmeyecek.

Edit: Eğer Kıbrısa kargo soruyorsanız mağazaların doğrudan kargosu yok, şahıs kargoları da çok pahalı, bir arkadaşım iki kutu lens için (avuç kadar kutusu var) yaklaşık bin tl para ödemişti geçen sene.

G Pro X'in kablosuz modeli de bana yakın mağazalarda mevcut, ve kablosuz olacağı için bütçeyi buna da zorlayabilirim. Kafa bandı kısmını kademe ayarlı pek sevmiyorum ancak genel olarak iyiyse bant kısmını görmezden gelebilirim. Kablosuz modeli tavsiye eder misiniz ?

Kargo var ancak ben şu anda Kıbrıs'ta yaşıyorum, Antalya'dan misafirim gelecek ondan getirmesini isteyeceğim. Ancak çok yakın zamanda geliyor ve şimdi sipariş versem bile vaktinde yetişmeyecek.

Edit: Eğer Kıbrısa kargo soruyorsanız mağazaların doğrudan kargosu yok, şahıs kargoları da çok pahalı, bir arkadaşım iki kutu lens için (avuç kadar kutusu var) yaklaşık bin tl para ödemişti geçen sene.
Yani önermem ama tek seçenek buysa belki..

G PRO X'in kablosuz modeli de bana yakın mağazalarda mevcut, ve kablosuz olacağı için bütçeyi buna da zorlayabilirim. Kafa bandı kısmını kademe ayarlı pek sevmiyorum ancak genel olarak iyiyse bant kısmını görmezden gelebilirim. Kablosuz modeli tavsiye eder misiniz?

ASUS ROG Pelta bulabilirseniz daha iyi olur.