Mustafaymis
Uzman
Hmm seçeneklere dahil ettim hocam. İncelemesine bakıp alabilirim. İtopyanın kendi kanalındaki inceleme videosunda şöyle bir yorumla karşılaştığım için almaktan vazgeçtim ne yazık ki. @DarthGorsoy
Hmm seçeneklere dahil ettim hocam. İncelemesine bakıp alabilirim. İtopyanın kendi kanalındaki inceleme videosunda şöyle bir yorumla karşılaştığım için almaktan vazgeçtim ne yazık ki. @DarthGorsoy Eki Görüntüle 156867
Haklısınız hocam birkaç videoya da bakınca benzer durumları görmedim. Fiyatına göre 200 Hz olması da diğerlerine göre daha avantajlı kılıyor sanırım alacağım.Bunlar standart montaj oluyor. Tek incelemeye bakarak karar vermeli mi bilemedim hocam.
Çok iyiymiş ama hakkında tatmin edici bir şey bulamadım sizde var mı inceleme veya ölçüm verileri ? @DarthGorsoy @Toby Fox
Çok iyiymiş ama hakkında tatmin edici bir şey bulamadım sizde var mı inceleme veya ölçüm verileri ? @DarthGorsoy @Toby Fox
Fiyatına göre iyi bir monitör olduğunu düşünüyorum, pek de alternatifi yok, olsa bile alternatiflerinin dezavantajları daha çok. Alınabilir. Üzmez.
Küçük bir inceleme buldum ama kendisi bir veri ölçümü yapmamis ne yazık ki.
Ayrıca @2254 hocamın izlenim, yorumları var:
Monitörle alakalı 2 tane inceleme buldum.
Birinci inceleme
%100sRGB coverage.
%84 Adobe RGB coverage.
%89 DCI-P3 coverage.
İkinci inceleme
%98.5 sRGB coverage.
%82.5 Adobe RGB coverage.
%85 DCI-P3 coverage.
sRGB ve Adobe RGB renk gamutları iyi. sRGB volume değeri ölçülmemiş. Benim tahminim %125 sRGB volume çıkacağı yönünde. DCI-P3 renk gamutu 2025 yılına göre biraz düşük. Güncel modeller %90 DCI-P3 renk gamutunun üstünde çıkıyor. AOC 24G42e mesela %97 DCI-P3 çıkıyor. sRGB volume değeri de %147 ile çok yüksek.
Kontrast
İncelemecilerden bir tanesi ölçmüş sadece. Onda da...
- 2254
- gigabyte nasıldır
- Forum: Monitörler ve Görüntüleme Aygıtları
Fiyatına göre iyi bir monitör olduğunu düşünüyorum, pek de alternatifi yok, olsa bile alternatiflerinin dezavantajları daha çok. Alınabilir. Üzmez.
G25f2 ile arasında ergonomi farkı var. Üçüncü inceleme sonuçları:
Küçük bir inceleme buldum ama kendisi bir veri ölçümü yapmamis ne yazık ki.
Ayrıca @2254 hocamın izlenim, yorumları var:
Monitörle alakalı 2 tane inceleme buldum.
Birinci inceleme
%100sRGB coverage.
%84 Adobe RGB coverage.
%89 DCI-P3 coverage.
İkinci inceleme
%98.5 sRGB coverage.
%82.5 Adobe RGB coverage.
%85 DCI-P3 coverage.
sRGB ve Adobe RGB renk gamutları iyi. sRGB volume değeri ölçülmemiş. Benim tahminim %125 sRGB volume çıkacağı yönünde. DCI-P3 renk gamutu 2025 yılına göre biraz düşük. Güncel modeller %90 DCI-P3 renk gamutunun üstünde çıkıyor. AOC 24G42e mesela %97 DCI-P3 çıkıyor. sRGB volume değeri de %147 ile çok yüksek.
Kontrast
İncelemecilerden bir tanesi ölçmüş sadece. Onda da...
- 2254
- gigabyte nasıldır
- Forum: Monitörler ve Görüntüleme Aygıtları