Bütçe
5.000 TL

Küçük bir inceleme buldum ama kendisi bir veri ölçümü yapmamis ne yazık ki.

Ayrıca @2254 hocamın izlenim, yorumları var:

Fiyatına göre iyi bir monitör olduğunu düşünüyorum, pek de alternatifi yok, olsa bile alternatiflerinin dezavantajları daha çok. Alınabilir. Üzmez.
Yattı kafama aciliyetim yoktu ama düşünüyordum şu tarz bir monitör renkler vb. güzel duruyor. @BerkayZ87 Bir fikriniz var mı hocam ? Monitör daha yeni belli ki 1. şahıs deneyimleri için erken o yüzden bilemedim de marka %75 ne kadar önemsiz olsa da Gigabyte'a güvenebilirim gibi G24F2 gibi çıkmasın tek korkum o iki ay sonra panelle uğraşmak istemem.

Aldım valla ne olacaksa olsun 😃

Son düzenleme:
Yattı kafama aciliyetim yoktu ama düşünüyordum şu tarz bir monitör renkler vb. güzel duruyor. @BerkayZ87 bir fikriniz var mı hocam? Monitör daha yeni belli ki 1. şahıs deneyimleri için erken o yüzden bilemedim de marka %75 ne kadar önemsiz olsa da Gigabyte'a güvenebilirim gibi G24F2 gibi çıkmasın tek korkum o iki ay sonra panelle uğraşmak istemem.

Aldım vallahi ne olacaksa olsun 😃

Merhaba monitör elinize geçti mi? İlk deneyiminiz nasıl monitör hakkında?

Merhaba monitör elinize geçti mi? İlk deneyiminiz nasıl monitör hakkında?
Geçti ama renklerinde bir gariplik var. Millet çok beğenmiş ama ben tam ısınamadım ayarlarla uğraştım baya bir ama bir türlü diğer monitörüme denk getiremedim bir türlü akşam işten sonra bir daha birkaç ayar deneyeceğim. Ama genel olarak memnunum ghosting, ışık sızması vb. hiç bir sorunu yok.