Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
Hocam dediklerinden hiçbir şey anlamıyorum. Eğer ufak USB parçayı diyorsan, onun adı dongle. Onu takmadan kablosuz kullanamazsın. Bluetooth ile kullanırsın fakat, gecikme çok olur.Ofis mause larinda bı USB girişi oluo ya onu dongle a takmadan direk kasaya bagladigimizda ( tam adını bilmediğim için )
@michaelscofield, dongle olmadan kablolu olarak sadece 1kHz mi destekliyor diyor konu sahibi.
O zaman evet. Keşke konu sahibide senin gibi yazsa Kaan.@michaelscofield, dongle olmadan kablolu olarak sadece 1kHz mi destekliyor diyor konu sahibi.
golddancikacam
Çalışkan
Bende tam bilmediğim için söylüyorum ztn fotosunu koydum bu dongle a takılıyor normalde, işte bunu dongle a takmadan direk kasaya bagladigimizda maks kaç hz alırızHocam dediklerinden hiçbir şey anlamıyorum. Eğer ufak USB parçayı diyorsan, onun adı dongle. Onu takmadan kablosuz kullanamazsın. Bluetooth ile kullanırsın fakat, gecikme çok olur.
Dosya Ekleri
Foroğraftaki şey zaten dongle?Bende tam bilmediğim için söylüyorum ztn fotosunu koydum bu dongle a takılıyor normalde, işte bunu dongle a takmadan direk kasaya bagladigimizda maks kaç hz alırız
@golddancikacam, o Scyrox'ta yok. Scyrox'ta 1 adet dongle var, yuvarlak o da. Yuvarlak dongle'ın arkasındaki Type-C portuna kablo bağlayıp kablonun diğer ucunu kasanın arkasındaki girişe takıyorsunuz. Yuvarlak dongle'ı da mousea yakın bir yere koyuyorsunuz.
Konuyu sana bıraktım Kaan. Sorun bende galiba.@golddancikacam, o Scyrox'ta yok. Scyrox'ta 1 adet dongle var, yuvarlak o da. Yuvarlak dongle'ın arkasındaki Type-C portuna kablo bağlayıp kablonun diğer ucunu kasanın arkasındaki girişe takıyorsunuz. Yuvarlak dongle'ı da mousea yakın bir yere koyuyorsunuz.
Arkadaş şundan bahsediyor hocam.
Scyrox'un uzatıcısına yerleşik alıcı direkt. Logitech'te falan uzatıcının ucuna dongle takılıyor.
golddancikacam
Çalışkan
Tamamdır teşekkürler ben bilmiyordum alıcının ismi dongle diye biliyordum ben o dediğim küçük şeye dendiğini bilmiyordum kusura bakmayın dediğim gibi bu 4k veya 8k Hz destekliyormu alıcıya takmadan direk kasaya bagladigimizda?Arkadaş şundan bahsediyor hocam.
Eki Görüntüle 191418
Scyrox'un uzatıcısına yerleşik alıcı direkt. Logitech'te falan uzatıcının ucuna dongle takılıyor.
Teşekkürler abi yinede benim cahilliğim senlik sorun yok