Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
Kesinlikle alınabilecek bir kart değil.
eke
Çalışkan
Bu ilana bir göz atın derim, olmazsa sıfır almaya bakarsınız.
Bahsettiğiniz ilanı aradım babacan bir abi bilgisayarıma takacak gözümün önünde FurMark testide yapacakmış son fiyat 6.500 diye anlaştık kartı nasıl bir kar bu fiyata değer mi bir de PSU yeter mi 400 wat darboğaz olur mu?
Temiz bir kartsa 6.500 edebilir, PSU'nuzun ucu ucuna yetiyor olması lazım. Ayrıca sadece FurMark testi yeterli olur mu bilmiyorum, onun için ayrı bir konu açmanız iyi olacaktır.Bahsettiğiniz ilanı aradım babacan bir abi bilgisayarıma takacak gözümün önünde FurMark testide yapacakmış son fiyat 6.500 diye anlaştık kartı nasıl bir kar bu fiyata değer mi bir de PSU yeter mi 400 wat darboğaz olur mu?
eke
Çalışkan
Temiz bir kartsa 6.500 edebilir, PSU'nuzun ucu ucuna yetiyor olması lazım. Ayrıca sadece FurMark testi yeterli olur mu bilmiyorum, onun için ayrı bir konu açmanız iyi olacaktır.
2060 Super besler miki
2060'ı bile zar zor besliyor PSU.
eke
Çalışkan
Bir dakika sizin gösterdiğiniz ekran kartı 2060 Super değil miydi?
Benim attığım ilan düz 2060 modeli.Bir dakika sizin gösterdiğiniz ekran kartı 2060 Super değil miydi?
eke
Çalışkan
Ben yanlış ilanla pazarlık yapmışımBir dakika sizin gösterdiğiniz ekran kartı 2060 Super değil miydi?
2060 Super alıp yeni PSU alana kadar beklemekmi daha mantıklı yoksa düz modelmi almak.
Son düzenleme:
Hem işlemciye hem de ekran kartına UV yaparak kullanabilirsin muhtemelen lakin bu konularda pek bir bilgim yok. Yeni bir konu açmanız en mantıklısı.2060 Super alıp yeni PSU alana kadar beklemekmi daha mantıklı yoksa düz modelmi almak.