Yeni ve iyi bir kulaklık almak istiyorum. Şu ana kadar 2 kulak üstü ve 2 kulak içi kulaklık kullandım: QCY T13, Anker R50i, Lenovo TH30 ve JBL 660. kulak üstü olanlardan hiç memnum kalmadım ikisi de çok kolay kırıldı ve bende olumsuz etki bıraktı. QCY'yi uzun süre kullandım ama bass düşüklüğü nedeniyle kardeşime verip R50i aldım. Ancak ondan da sıkıldım. Şu anda Anker Soundcore Liberty 4 Pro ve Anker Soundcore Space One Pro arasında kararsızım; fiyatları hemen hemen aynı. Kulak üstü kulaklık kullanmayı bırakalı neredeyse 2 yıl oldu, tekrar alışabilir miyim bilmiyorum. Kullanım ve taşıma rahatlığı açısından kulak içi modeli düşünüyorum ama eğer “kulak üstü olanın ses kalitesi kat kat daha iyi” diyorsanız onu alırım. Bu arada Ankara'da yaşıyorum ve günlük otobüs kullanımım 2 saati geçiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Space One Pro'nun ses sahnesi daha genis. Eger kulak ustu takmak sorun olmayacaksa onu al.
Liberty 4nc kullanıyorum basları vesaire ses kalitesi gayet güzel. 4 Pro daha da memnun edecektir. Bass seviyorsanız space One Pro önermem biraz daha mid ağırlıklı bir kulaklık.
@Simon
Sağ olun hocam.
Space One Pro'nun ses sahnesi daha genis. Eger kulak ustu takmak sorun olmayacaksa onu al.
Hocam birçok karşılaştırma videolarına vs baktım halen ikilemdeyim doğrusu, bir de okula giderken kullanacağım için okulda ve sınıfımda çok çanta karıştıran ve eşya çalan kişiler var 4 Pro'yu cebe atabilirim ama kulak üstü için öyle bir seçeneğim yok bir de o konudan dolayı karışık.
Sincanda mı yasiyorsun? Cankayadayim oyle bir durum basima gelmedi.Hocam birçok karşılaştırma videolarına vs baktım halen ikilemdeyim doğrusu, bir de okula giderken kullanacağım için okulda ve sınıfımda çok çanta karıştıran ve eşya çalan kişiler var 4 Pro'yu cebe atabilirim ama kulak üstü için öyle bir seçeneğim yok bir de o konudan dolayı karışık.
Sincan'da mı yasiyorsun? Cankayadayim oyle bir durum basima gelmedi.
Akyurt hocam, tamamen kendini mafya sanan kekolar ile dolu sorsan bir avuç yer.