Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
AdemDmr
Uzman
6000TL'ye çıkma şansın var mı?
Maalesef olabildiğince F/P bir ürün arıyorum en ucuza ne bulabilirsem F/P olarak yani
Wraith W60 düşünüyorum
Son düzenleme:
AdemDmr
Uzman
Bazı kişiler W60'ın malzeme kalitesinin kötü olduğunu deneyimlemişti (biraz geç yazıyorum kusura bakmayın), masanızın ve klavyenizin boyutu önemli değil ise W75 tavsiye edebilirim.Maalesef olabildiğince F/P bir ürün arıyorum en ucuza ne bulabilirsem F/P olarak yani
Wraith W60 düşünüyorum
Bazı kişiler W60'ın malzeme kalitesinin kötü olduğunu deneyimlemişti (biraz geç yazıyorum kusura bakmayın), masanızın ve klavyenizin boyutu önemli değil ise W75 tavsiye edebilirim.
Aslında W75 IDE beğendim özellikle şu an aula F75 kullanıyorum bu ses açma kapama yeri çok işime yarıyor. Ama arasında fiyat farkı da oldukça fazla, ben W60 düşündüm görünüş olarak da beğendim siyah olanını. Bazıları MCHOSE falan öneriyor W60 kötü diyenleri gördüm. Ama kullanıp memnun olan da var kararsız kaldım W60'ı deneyeceğim muhtemelen.
La Grande Aquila
Uzman
Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Aldınız mı? memnun musunuz hocam.Aslında W75 IDE beğendim özellikle şu an aula F75 kullanıyorum bu ses açma kapama yeri çok işime yarıyor. Ama arasında fiyat farkı da oldukça fazla, ben W60 düşündüm görünüş olarak da beğendim siyah olanını. Bazıları MCHOSE falan öneriyor W60 kötü diyenleri gördüm. Ama kullanıp memnun olan da var kararsız kaldım W60'ı deneyeceğim muhtemelen.