Arttıkça overshoot olduğunu söyledim, FPS oyunları için faster-extreme gibi ayarlara alanlar var.G4'te OverDrive ellemeye gerek yok. En iyi OverDrive ayarı stok hali.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
Bende 3 ay önce 6.000 TL'ye almıştım. Bayağı memnunum. Sormak istediğin sorular varsa sorabilirsin, hayırlı olsun.
Sağ olun birkaç şey soracaktım zaten, ben çok rekabetçi oyun oynayan birisi değilim de film, dizi ve hikayeli oyunlarda ki renk, görsel kalitesi nasıl memnun musunuz bir de laptop kullanıyorum HDMI ile bağlamamın bir dezavantajı var mı? DP şart mı yoksa? Laptopta Thunderbolt üzerinden sanırım DP var ama dönüştürücü vs almam gerekiyor galiba. Bir de overshoot dediğiniz ne oluyor tam olarak?
Arttıkça overshoot olduğunu söyledim, FPS oyunları için faster-Extreme gibi ayarlara alanlar var.
Şart değil benim için hocam çok FPS oynayan biri değilim.
Sağ olun birkaç şey soracaktım zaten, ben çok rekabetçi oyun oynayan birisi değilim de film, dizi ve hikayeli oyunlarda ki renk, görsel kalitesi nasıl memnun musunuz bir de laptop kullanıyorum HDMI ile bağlamamın bir dezavantajı var mı? DP şart mı yoksa? Laptopta Thunderbolt üzerinden sanırım DP var ama dönüştürücü vs almam gerekiyor galiba. Bir de overshoot dediğiniz ne oluyor tam olarak?
HDMI ile bağlayabilirsiniz. G4, biraz daha rekabetçi oyunlara uygun bir monitör. Birkaç renk ayarı yaptım AMD üzerinden. Hikayeli oyunlarda da gayet tatmin etti beni.
AOC ve Gigabyte ile çok fark var mıdır? Kontrast olarak. Gigabyte içinde cevap veren arkadaşlardan biri sahipti sanırım sarımsı bir rengi var mış o yüzden vazgeçmiştim. AOC kalıyordu geriye onada 27" 1080p için fazla dediler falan yani seç seçebilirsen anlayacağın.HDMI ile bağlayabilirsiniz. G4, biraz daha rekabetçi oyunlara uygun bir monitör. Birkaç renk ayarı yaptım AMD üzerinden. Hikayeli oyunlarda da gayet tatmin etti beni.
Pek bilgim yok maalesef. Aoc daha iyiydi hatırladığım kadarı ile. Kontrast olarak bayağı iyiydi.AOC ve Gigabyte ile çok fark var mıdır? Kontrast olarak. Gigabyte içinde cevap veren arkadaşlardan biri sahipti sanırım sarımsı bir rengi var mış o yüzden vazgeçmiştim. AOC kalıyordu geriye onada 27" 1080p için fazla dediler falan yani seç seçebilirsen anlayacağın.
Tamamdır hocam teşekkürler.Pek bilgim yok maalesef. Aoc daha iyiydi hatırladığım kadarı ile. Kontrast olarak bayağı iyiydi.
- Makaleler
- 50
Görüntü kalitesi bakımından içlerindeki en iyi model 27G42E. Oyun performansı olarak ise Odyssey G4.
Hocam 27" için 1080p'de piksel sayarsınız diyorlar doğru mu o muhabbet. 82 ppi falan yoğunluğu var çünkü AOC sitesinde belirtmiş. Ha ben çok ekran içine giren biri değilim de pivot olmaması ve 27"te büyük gelir diye vazgeçtim bilemedim artık G4 gelince göreceğiz memnun kalacak mıyım.Görüntü kalitesi bakımından içlerindeki en iyi model 27G42E. Oyun performansı olarak ise Odyssey G4.