Şu an kullandığım bilgisayar pek güçlü bir bilgisayar değil. Bilgisayardan da hiç anlamam. Sadece düşük bütçeyle performanslı bir bilgisayarım olsun istiyorum. Monitör olarak kimisi FHD alacağımı, diğerleri kötü demiş; mantıken UHD almak gerekmez mi? Dediğim gibi hiç anlamam, hangisi iyi, hangi özellikler kötü. Sadece almışken yüksek Hz olsun istiyorum. 144 Hz kullanmıştım, 144 Hz'den fark hissettirecek bir modele geçeyim diyorum. Kaç Hz olur bilmiyorum, sizler yardımcı olursanız sevinirim. Bütçeyi en minimumda tutarsanız sevinirim; mesela 5K olursa iyi olur ama biraz daha çıkıp daha iyisini al derseniz ona da tamamım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
Daemon Targaryen
Çalışkan
AOC 24G4HRE Monitör
AOC 24G4HRE Monitör [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
7000TL'ye kadar en iyi görüntü kalitesini sunuyor. FHD almalısın QHD için en az 7000 UHD için 15000TL bütçe vermen gerekiyor.
![]()
AOC 24G4HRE Monitör
AOC 24G4HRE Monitör [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
7. 000 TL'ye kadar en iyi görüntü kalitesini sunuyor. FHD almalısın QHD için en az 7000 UHD için 15. 000 TL bütçe vermen gerekiyor.
200Hz tüm oyunlar için yeterlidir değil mi? Daha yüksek almama gerek olur mu?
Daemon Targaryen
Çalışkan
200Hz tüm oyunlar için yeterlidir değil mi? Daha yüksek almama gerek olur mu?
Esporculuk falan düşünmüyorsan yeterli.
Mordor Kumpircisi
Uzman
Yıl olmuş 2026. Bu zamandan sonra fii tarihinden kalma Full HD teknolojisine para yatırmak parayı çöpe atmak demek. Mümkünse biraz daha bütçe arttırıp 1440p bir monitör tercih edilmeli.
Daemon Targaryen
Çalışkan
Yıl olmuş 2026. Bu zamandan sonra fii tarihinden kalma Full HD teknolojisine para yatırmak parayı çöpe atmak demek. Mümkünse biraz daha bütçe arttırıp 1440p bir monitör tercih edilmeli.
Güçlü bir bilgisayara sahip değilim diyor. Bütçeyi en minimumda tutun diyor sen kalkıp neye göre 2k öneriyorsun?
Yeni mesajlar
-
LGS'ye ne zaman çalışmaya başlanmalı? LGS için ne zaman kitap alınmalı?
- Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü
-
-