Bütçe
5.000 TL

roszd

Uzman
İndirimden Fifine A2 mikrofon aldım kulaklık ihtiyacım kaldı sadece. Kulak üstü kablosuz istiyorum veya kulak içi kablolu da olabilir ama oyun için kulak içi hiç kullanmadım, uzun saatler oyun oynuyorum rahatsız eder mi? Deneyimi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim. Öncelik kulak üstü kablosuz. Bütçe 5.000 TL.

Bu bütçede alınabilecek en iyi kulaklıklardan biri. Ben de kullandım asla pişman etmez.

Hocam biraz araştırma yaptım IEM kulaklık denemek istiyorum kullandınız mı daha önce bilginiz var mı?

Hocam şimdi kulak üstü mikrofonu kaliteli kulaklık bakarken bütçe 5'di ama mikrofonu çözmüşken ve IEM piyasasında daha ucuza kaliteli ürünler olduğundan Max 2K bandında önerebilirseniz sevinirim. Sizin açtığınız bir rehbere denk geldim salnotes, codenza ve Zero 2 öneriyordunuz bunlardan hangisi daha iyi bu bütçede almak istiyorum ayrıca KZ ZSN Pro X da var aklımda oyun ana amaç hangisini tercih edeyim şimdiden teşekkürler.

Hocam şimdi kulak üstü mikrofonu kaliteli kulaklık bakarken bütçe 5'di ama mikrofonu çözmüşken ve IEM piyasasında daha ucuza kaliteli ürünler olduğundan Max 2K bandında önerebilirseniz sevinirim. Sizin açtığınız bir rehbere denk geldim salnotes, codenza ve Zero 2 öneriyordunuz bunlardan hangisi daha iyi bu bütçede almak istiyorum ayrıca KZ ZSN Pro X da var aklımda oyun ana amaç hangisini tercih edeyim şimdiden teşekkürler.
Bunu oneririm. SWAR indirim kodu ile daha ucuza alabilirsin.