roszd
Uzman
Mikrofon ihtiyacım yok ama farklı bir sorum daha var IEM kulaklıkla ses kartı kullanmam zorunlu mu?
Mikrofon ihtiyacım yok ama farklı bir sorum daha var IEM kulaklıkla ses kartı kullanmam zorunlu mu?
Bu IEM icin hic gerek yok. Kasana takip kullanabilirsin direkt. Fakat 8.000 TL'ye satilan bir IEM var Wraith'de. Ismi ZiiGaat Lush. Onun icin ses karti sart. Fakat boyle giris seviye IEM'lerde performansa bir etkisi bulunmuyor. Bu arada hangi rengini daha cok sevdin attigim IEM'in?Mikrofon ihtiyacım yok ama farklı bir sorum daha var IEM kulaklıkla ses kartı kullanmam zorunlu mu?
Bu IEM icin hiç gerek yok. Kasana takip kullanabilirsin direkt. Fakat 8.000 TL'ye satilan bir IEM var Wraith'de. Ismi ziigaat lush. Onun icin ses karti sart. Fakat boyle giris seviye IEM'lerde performansa bir etkisi bulunmuyor. Bu arada hangi rengini daha cok sevdin attigim IEM'in?
O zaman simdiden hayirli olsun.
Farklı yerlerden yorumlarına baktım yabancı sitelerden çoğu kişi memnun biraz daha araştırma yapıp kararımı vericem aldığımda söylerim tekrardan teşekkür ederim.
Alinir. Daha basli bir IEM benim onerdigime gore. Fakat daha dengeli bir ses icin Celest marka olan IEM daha iyi olur.Farklı yerlerden yorumlarına baktım yabancı sitelerden çoğu kişi memnun biraz daha araştırma yapıp kararımı vericem aldığımda söylerim tekrardan teşekkür ederim.
Hocam rahatsız ediyorum tekrar
7Hz elua Ultra
Dikkatimi çekti birkaç yere yorumlarını iyi buldum benim de bayağı hoşuma gitti önerir misiniz nasıldır?
Alinir. Daha basli bir IEM benim onerdigime gore. Fakat daha dengeli bir ses icin celest marka olan IEM daha iyi olur.