Bütçe
5.000 TL
Yeni yıl için arkadaşlarla beraber olacağımız için Amazon'dan aynı gün alabileceğim popüler modellere baktım. Belirttiğim modellerin hepsi de ortalama 2.500 ₺. İki adet alacağım için 5000 ₺ demiştim.

2400 ₺ GameSir Nova 2 Lite
2275 ₺ 8BitDo Ultimate 2C

iki model arasında kaldım aslında. Ek olarak 8BitDo'nun yakın fiyata iki farklı modelini daha gördüm.

Yeni yıl için arkadaşlarla beraber olacağımız için Amazon'dan aynı gün alabileceğim popüler modellere baktım. Belirttiğim modellerin hepsi de ortalama 2.500 ₺. İki adet alacağım için 5000 ₺ demiştim.

2400 ₺ GameSir Nova 2 Lite
2275 ₺ 8BitDo Ultimate 2C

İki model arasında kaldım. Aslında. Ek olarak 8BitDo'nun yakın fiyata iki farklı modelini daha gördüm.

Hocam ikisi de birbirine çok yakın modeller. Bence gidin 1 tane 2C - 1 tane de Nova Lite 2 alın. İki tarafında gönlü olsun hem farklı ürün kullanmış test etmiş olursunuz.

Prime kargo zaten 1 gün sonra direk getiriyor.

Hocam ikisi de birbirine çok yakın modeller. Bence gidin 1 tane 2C - 1 tane de Nova Lite 2 alın. İki tarafında gönlü olsun hem farklı ürün kullanmış test etmiş olursunuz.

Prime kargo zaten 1 gün sonra direk getiriyor.
Satıcı aynı olsa da Nova Lite 2 model 4 Ocak, 2C ise aygı gün teslimat diyor :')

2 adet değil de bir adet 8Bitdo Ultimate 2 gibi bir model için ne düşünürsünüz?

Son düzenleme: