Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
exanguinate
Uzman
5k değil de biraz üstüne çıkabilirseniz, 5.5 5.7k civarında Lian li O11 Vision Compact filan var aynı markanın o11d evo' sunu kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim.
UmutLity
Uzman
5K değil de biraz üstüne çıkabilirseniz, 5.5 5.7k civarında Lian Li O11 vision compact filan var aynı markanın O11D EVO' sunu kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim.
O kadar fazla vermek mantikli gelmiyor.
EaglePaw46
Çalışkan
Vadesiz taksit yapılırsa iyi olur minimum 2-3 taksit. Kasa rengi siyah ve tip olarak da akvaryum olsun.
Hocam kasa araştırırken ekranlı modeline denk gelmiştim hoşuma gitmişti ama markaya pek güvenmemiştim.
(1 adet fanla geliyor 3 adet fanda sizin almanız lazım onunla birlikte 5000TL civarına denk gelir)
UmutLity
Uzman
Fan linki var mı? Hocam kasanın üst ve alt panelinede fan takılıyor.Hocam kasa araştırırken ekranlı modeline denk gelmiştim hoşuma gitmişti ama markaya pek güvenmemiştim.
(1 adet fanla geliyor 3 adet fanda sizin almanız lazım onunla birlikte 5000TL civarına denk gelir)
EaglePaw46
Çalışkan
Fan linki var mı? Hocam kasanın üst ve alt panelinede fan takılıyor.
Slot var doğru hocam ama 3 adet kasa fanı bütçeniz doğrultusunda yeterli gelecektir. Eğer sıvı soğutma vs planınız varsa 3 adet fan yeterli zaten. Bütçenizi hafif aşarak şöyle bir şey önerebilirim;
Düşünürseniz benim kullandığım fanlar gayet memnunum biraz pahalı ama kalitelidir;
Eğer bütçem tam 5000TL hiç aşamam diyorsanız piyasada bulunan 500-600TL'lik 3'lü veya 4'lü paket satılan fanlarda iş görecektir hocam.
UmutLity
Uzman
RS120 fan alacağım şuanki kasamdaki 3 adet fanı da ilave edebilir miyim o kasaya?Slot var doğru hocam ama 3 adet kasa fanı bütçeniz doğrultusunda yeterli gelecektir. Eğer sıvı soğutma vs planınız varsa 3 adet fan yeterli zaten. Bütçenizi hafif aşarak şöyle bir şey önerebilirim;
Düşünürseniz benim kullandığım fanlar gayet memnunum biraz pahalı ama kalitelidir;
Eğer bütçem tam 5000TL hiç aşamam diyorsanız piyasada bulunan 500-600TL'lik 3'lü veya 4'lü paket satılan fanlarda iş görecektir hocam.
EaglePaw46
Çalışkan
RS120 fan alacağım şu anki kasamdaki 3 adet fanı da ilave edebilir miyim o kasaya?
120mm fan ise uyması lazım bir adet çoklayıcı almanız gerekebilir.
UmutLity
Uzman
Hub yanında gelir belki. Gelmez ise alırım.120mm fan ise uyması lazım bir adet çoklayıcı almanız gerekebilir.