5.000 TL'ye R7 7800X3D için şık görünümlü 360mm sıvı soğutucu önerisi

Warframe pek hoşuma gitmiyor.

Bütün hocalarım 5.800 TL o soğutma için iyi bir fiyat mı kazık mı? Jumbum'da 5.160 TL oradan alınır mı? R7 7800X3D için gerek var mı?

@LH44 @stormhawks47 @Hamza Ensar Sağlam @20424 @BerkayZ87

Kıymetli hocalarım şunlar arasındayım:
  • Lian Li Galahad II Lite Performance = 5.867 TL (çok pahalı)
  • Corsair Nautilus 360 RS = 5.367 TL (daha iyi gibi)
Sizce 7800X3D için overkill mi ve ne tercih etmeliyim? Uzun süre kullanacağım bu arada idarelik almıyorum. 5 yıl inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirime girerse Lian Li daha iyi olur.

Corsair'da işinizi görür.

iCUE modeli nasıl daha uygunmuş. İndirim beklemek istemiyorum diğer ürünlerin iade sürecinden önce bitirmek istiyorum zaten hiç girmiyor uzun süredir bekliyorum aslında.

iCUE modeli nasıl daha uygunmuş. İndirim beklemek istemiyorum diğer ürünlerin iade sürecinden önce bitirmek istiyorum zaten hiç girmiyor uzun süredir bekliyorum aslında.
iCUE modellerinin bazılarında sorun vardı fakat hangisi olduğunu hatırlamıyorum.

iCUE modellerinin bazılarında sorun vardı fakat hangisi olduğunu hatırlamıyorum.

Hocam şunu da belirtmek istiyorum, galahadin pahalı olma nedenlerinden biri de fanları. Ama en kaliteli de o. Almışken 800 verip onu alayım mı?Garantisi de tam kullanmayı planladığım süre.

Hocam şunu da belirtmek istiyorum, galahadin pahalı olma nedenlerinden biri de fanları. Ama en kaliteli de o. Almışken 800 verip onu alayım mı?Garantisi de tam kullanmayı planladığım süre.
Alınır. Alınmaması için bir sebep yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…