İndirime girerse bu: https://www.akakce.com/islemci-sogu...h-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,952390229.htmlMerhaba. 360mm svı soğutma arıyorum yaklaşık 5.000 TL bütçem var. R7 7800X3D kullanıyorum. Görünüş amaçlı alacağım, gerekli olmadığını biliyorum. Aqua Elite ve LF serilerini beğenmiyorum. Önemli olan şık ve pompa sesi olmaması.
Detaylar
Kim cevapladı?BitFenix kaliteli ve adı duyulmuş bir markadır.
Benim duyduğum kadarıyla çoğu kişi öyle diyor yani.
BitFenix beyaz 360 mm Gigabyte B650 anakart ve 7800X3D ile kullanıyoruz gayet başarılı.
Bunlar nasıl?
YusufEymen
Becerikli
Bunlar nasıl?
Warframe pek hoşuma gitmiyor.
Bütün hocalarım 5.800 TL o soğutma için iyi bir fiyat mı kazık mı? Jumbum'da 5.160 TL oradan alınır mı? R7 7800X3D için gerek var mı?
@LH44 @stormhawks47 @Hamza Ensar Sağlam @20424 @BerkayZ87
Kıymetli hocalarım şunlar arasındayım:
- Lian Li Galahad II Lite Performance = 5.867 TL (çok pahalı)
- Corsair Nautilus 360 RS = 5.367 TL (daha iyi gibi)
Son düzenleyen: Moderatör:
İndirime girerse Lian Li daha iyi olur.@LH44 @stormhawks47 @Hamza Ensar Sağlam @20424 @BerkayZ87
Kıymetli hocalarım şunlar arasındayım:
Sizce 7800X3D için overkill mi ve ne tercih etmeliyim? Uzun süre kullanacağım bu arada idarelik almıyorum. 5 yıl inşallah.
- Lian Li Galahad II Lite Performance = 5.867 TL (çok pahalı)
- Corsair Nautilus 360 RS = 5.367 TL (daha iyi gibi)
Corsair'da işinizi görür.
YusufEymen
Becerikli
İndirime girerse Lian Li daha iyi olur.
Corsair'da işinizi görür.
iCUE modeli nasıl daha uygunmuş. İndirim beklemek istemiyorum diğer ürünlerin iade sürecinden önce bitirmek istiyorum zaten hiç girmiyor uzun süredir bekliyorum aslında.
iCUE modellerinin bazılarında sorun vardı fakat hangisi olduğunu hatırlamıyorum.iCUE modeli nasıl daha uygunmuş. İndirim beklemek istemiyorum diğer ürünlerin iade sürecinden önce bitirmek istiyorum zaten hiç girmiyor uzun süredir bekliyorum aslında.
YusufEymen
Becerikli
iCUE modellerinin bazılarında sorun vardı fakat hangisi olduğunu hatırlamıyorum.
Hocam şunu da belirtmek istiyorum, galahadin pahalı olma nedenlerinden biri de fanları. Ama en kaliteli de o. Almışken 800 verip onu alayım mı?Garantisi de tam kullanmayı planladığım süre.
Alınır. Alınmaması için bir sebep yok.Hocam şunu da belirtmek istiyorum, galahadin pahalı olma nedenlerinden biri de fanları. Ama en kaliteli de o. Almışken 800 verip onu alayım mı?Garantisi de tam kullanmayı planladığım süre.
YusufEymen
Becerikli
Fiyata değer mi yani