LamonGa

Çalışkan
Dostlar selam öncelikle, sistemim RX 9070 XT ve Ryzen 7 9700X. Şu anki PSU kasamla beraber gelmişti; DeepCool PL800D 800W Bronze sertifikalı. Daha eylül'de aldım fakat her geçen gün daha da ses cıkarmaya baslıyor, masaüstünde bile ses cıkarıyor, gercekten rahatsız edici bir sesi var ve 12VHPWR girişi 300W, kart 350 cekiyor bazen. PSU cok sesli ve yanmasından ve bilgisayara zarar vermesinden korkuyorum. 6-7K kadar bütçem var. 2. el Raijintek Ampere buldum 5K, size de sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PL-D serisi giriş seviye için yeterli bir seri. Onunla bir ilgisi yok. Muhtemelen PWM frekansı sebebiyle masaüstünde coil whine yapıyordur.

Aşırı coilwhine var, hiç susmuyor PSU. Ayrıca daha yeni sayılır eylülde aldım daha 4 ay falan oldu, her gecen gün sesler artıyor. Ayrıca kartım 350W'a kadar cekerken 12VHPWR'de 300W maksimum.

Aşırı coilwhine var, hiç susmuyor PSU. Ayrıca daha yeni sayılır eylülde aldım daha 4 ay falan oldu, her gecen gün sesler artıyor. Ayrıca kartım 350W'a kadar cekerken 12VHPWR'de 300W maksimum.
Her geçen gün arttığına emin misin? Psikolojik olmasın? Veyahut yüke bağlı ses sürekli değişir.