Genel olarak adımı +20 -20 fazla yada eksik olur oda çok fark etmez adım sayısında. Şarjı uzun gitsin biraz daha klasik saat gibi istiyorsan Huawei Watch, özelliği fazla olsun ekosistem ürünü olsun şarjı çok önemli değil dersen Samsung Watch al (Max 2 gün gidiyor Samsung saatler)

Genel olarak adımı +20 -20 fazla yada eksik olur oda çok fark etmez adım sayısında. Şarjı uzun gitsin biraz daha klasik saat gibi istiyorsan Huawei Watch, özelliği fazla olsun ekosistem ürünü olsun şarjı çok önemli değil dersen Samsung Watch al (Max 2 gün gidiyor Samsung saatler)
Model önerin var mı?

Sürekli tene değen bir şeyi ikinci el almam.

Samsung watch 4 classic bence %90 doğruluk payıyla adım sayıyor. Samsung saatleri önerebilirim. İkinci el senin bileceğin iş ben saati 2000 TL'ye az kullanılmış şekilde aldım. Aldığın gibi takmıyorsun zaten güzelce alkolle pakla mis gibi olur.

Yaklaşık 2 yıl Huawei watch gt2 kullandıktan sonra Samsung watch 6 classic kullanmaya başladım iki saat de adımları hemen hemen aynı sayıyordu aynı mesafe yürüyüş sonrasında yani adım sayma kısmında pek bir fark yok fakat samsung saatlerde android tabanlı bir işletim sistemi var sanırsam şarjı 24 saat gibi bir sürede bitiyor fakat huawei 1 hafta boyunca tek şarjla gidiyordu. Şarj harici diğer tüm özellikleri huawei'den iyi samsungun.

Model önerin var mı?

Sürekli tene değen bir şeyi ikinci el almam.

Bende Samsung Watch 4 classic kullanıyorum pili 2 gün anca gidiyor bazen şarja takmaya bile üşeniyorum, Samsung saat istiyorum dersen Samsung Watch 6 classic önerirdim ama bütçenizin bayağı dışında düz 6 beğenirseniz onu alın, onun haricinde Huawei Watch GT4 46mm ve Huawei Watch Fit 3/4 öneririm. Saatten konuşmak , temasız ödeme yapmıyacak sadece adım saymak , nabız ölçmek için kullanıcaksanız saate çokda gerek yok daha uygun fiyatlı bileklikler var ondan alın.

Son düzenleme:
Sıfır olarak bunları öneririm.
Ancak @Smmmhunter, 2.el önerisi daha iyi olur. Samsung'un eksisi telefon gibi sürekli şarja takmanız gerekebilir ama şahsen o hariç Huawei'den daha iyi.
Samsung watch 4 classic bence %90 doğruluk payıyla adım sayıyor. Samsung saatleri önerebilirim. İkinci el senin bileceğin iş ben saati 2000 TL'ye az kullanılmış şekilde aldım. Aldığın gibi takmıyorsun zaten güzelce alkolle pakla mis gibi olur.
Yaklaşık 2 yıl Huawei watch gt2 kullandıktan sonra Samsung watch 6 classic kullanmaya başladım iki saat de adımları hemen hemen aynı sayıyordu aynı mesafe yürüyüş sonrasında yani adım sayma kısmında pek bir fark yok fakat samsung saatlerde android tabanlı bir işletim sistemi var sanırsam şarjı 24 saat gibi bir sürede bitiyor fakat huawei 1 hafta boyunca tek şarjla gidiyordu. Şarj harici diğer tüm özellikleri huawei'den iyi samsungun.
Bende Samsung Watch 4 classic kullanıyorum pili 2 gün anca gidiyor bazen şarja takmaya bile üşeniyorum, Samsung saat istiyorum dersen Samsung Watch 6 classic ve 7 önerirdim ama bütçenizin bayağı dışında düz 6 beğenirseniz onu alın, onun haricinde Huawei Watch GT4 46mm ve Huawei Watch Fit 3/4 öneririm
Watch FE nasıl sizce?