Uygulamayı silmeden sonar kısmını kapatıp sadece Engine kısmını kullanabiliyor muyum?

Tabii hocam. Settingse gir direkt karşına çıkar çıkmazsada general kısmına gir orada sonar olacak onu kapattın mı yeterli.

Sonarı herkes övüyor ama bende gecikme sorunu yaşadığım için kapattım düzeldi tabii onunda ayarı vardır ama işte bilmiyoruz hangisi ne işe yarıyor.

Tabii hocam. Settingse gir direkt karşına çıkar çıkmazsada general kısmına gir orada sonar olacak onu kapattın mı yeterli.

Sonarı herkes övüyor ama bende gecikme sorunu yaşadığım için kapattım düzeldi tabii onunda ayarı vardır ama işte bilmiyoruz hangisi ne işe yarıyor.
sizde mi mikrofon gecikmesi yaşamıştınız? ayarları şimdi deneyip söyleyeceğim sonucu

Sizde mi mikrofon gecikmesi yaşamıştınız? Ayarları şimdi deneyip söyleyeceğim sonucu

Yazılımı indirince sonar açık geldi ondan yaşadığımı düşünüyorum çünkü kapatınca düzelmişti.

Gecikmeyide şöyle test ettim CS 2'ye girdim ayarlarda kendi sesini duymayı açabildiğin bir seçenek var onunla denemiştim :D.

Hatta aynı sorunu yaşayan bir arkadaş konu açmış zamanında.
Sonardan dolayı olduğunu söylüyor mantıken düşündüğümüzde gürültü engelleme gibi ayarlar var bunları gecikme olmadan anında gönderemez sesi alacak ki düzeltip karşıya gönderecek.

Yazılımı indirince sonar açık geldi ondan yaşadığımı düşünüyorum çünkü kapatınca düzelmişti.

Gecikmeyide şöyle test ettim CS 2'ye girdim ayarlarda kendi sesini duymayı açabildiğin bir seçenek var onunla denemiştim :D.

Hatta aynı sorunu yaşayan bir arkadaş konu açmış zamanında.
Sonardan dolayı olduğunu söylüyor mantıken düşündüğümüzde gürültü engelleme gibi ayarlar var bunları gecikme olmadan anında gönderemez sesi alacak ki düzeltip karşıya gönderecek.
cidden sonardan kaynaklı gibi. bu arada bass ayarınızı yapmam tam veriler gözükmediği için çok zormuş :D

Cidden sonardan kaynaklı gibi. Bu arada bass ayarınızı yapmam tam veriler gözükmediği için çok zormuş :D

Bu ayarıda yapabilirsin bu arada ilk bende böyle yapmıştım ve fena değildi.
Dediğim gibi :D o kadar sese iyileştirme yapıyor karşılıksız olamaz değil mi :) sesi ilk düzeltiyor sonra gönderiyor e bu da gecikmeye sebep oluyor.

Bu ayarıda yapabilirsin bu arada ilk bende böyle yapmıştım ve fena değildi.
Dediğim gibi :D o kadar sese iyileştirme yapıyor karşılıksız olamaz değil mi :) sesi ilk düzeltiyor sonra gönderiyor e bu da gecikmeye sebep oluyor.

Deneyeyim birazdan. Bu arada sendeki Nova 5'te pedleri yan çevirince birbirinden bu kadar ayrık mı duruyor? En küçük boyda ayarlı şu an. Tiktok videosunda daha yakın duruyorlar gibi geldi

Dosya Ekleri

• IMG_7610.webp
    IMG_7610.webp
    2,7 MB · Görüntüleme: 31
  • IMG_7611.webp
    IMG_7611.webp
    901,5 KB · Görüntüleme: 29