mrcn0151

Çalışkan
Merhaba. Sonar kullanıcısı olup da fark etmeyen çok az kişi vardır diye düşünüyorum. Arctis Nova 5 kullanıcısıyım. Sonar üzerinden mikrofon için herhangi bir özellik aktif ettiğimde (gürültü temizleme vs.) mikrofon ses iletim süresi çok fazla artıyor, 200 ms tahminim var, delaylı geliyor yani. Bunu nasıl çözeceğimi bulamadım. Bu konuyu çözmüş adam gibi adam var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Sonar kullanıcısı olup da fark etmeyen çok az kişi vardır diye düşünüyorum. Arctis Nova 5 kullanıcısıyım. Sonar üzerinden mikrofon için herhangi bir özellik aktif ettiğimde (gürültü temizleme vs.) Mikrofon ses iletim süresi çok fazla artıyor, 200 ms tahminim var, delaylı geliyor yani. Bunu nasıl çözeceğimi bulamadım. Bu konuyu çözmüş adam gibi adam var mı?

Aynı sorundan muzdaribim. Ustune AI ile gurultu temizleme acildiginda hala arka plan sesi alıyor bende. Çözümü internette yabanci forumlarda da cozememisler ayrica o konulardan 2-3 senelik olan bile var. Yani sadece yeni kulakliklarinda yokmus bu sorun.

Uygulamayı silip tekrar kurun. Bazen işe yarıyor. Bende herhangi bir sıkıntı yok fakat ben harici mikrofon kullanıyorum.