Peki deri olmadığı için dışa ses veriyordur normal olarak, gürültü engelleme yokken bu ses mikrofona gitti mi hiç?

Yok hocam onu Nova 5'te değil Gamepower Medusa'da bile yaşamadım ben onun için özellik mi koyuyorlar yalıtım mı yapıyorlar özel bir şekilde bilmiyorum ama iyi kulaklıklarda mümkün değil.

peki hocam son soru olarak bu kafa bandı kafaya çok yapışıp kafa oynarken saçları çekiyor mu? biraz sert ve yapışıyor gibi gözüktü de fotoğraflarda
aksine hocam süper şekilde tutunamıyor kafaya hafif olduğu için mi bilmiyorum ama kafanı yukarı aşağı yaparsan kayıp gitme ihtimali var ama aslında güzel bir şey uzun kullanımlarda başımın herhangi bir yerinin ağrıdığını hatırlamıyorum yani hafif ve rahat bir kulaklık.

aksine hocam süper şekilde tutunamıyor kafaya hafif olduğu için mi bilmiyorum ama kafanı yukarı aşağı yaparsan kayıp gitme ihtimali var ama aslında güzel bir şey uzun kullanımlarda başımın herhangi bir yerinin ağrıdığını hatırlamıyorum yani hafif ve rahat bir kulaklık.
Teşekkür ederim. Aldım birazdan deneyip fikirlerimi yazarım

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (149).webp
    Ekran Görüntüsü (149).webp
    140,6 KB · Görüntüleme: 56
Sağ olasın hocam da mikrofonda hafif bir gecikme yaşıyorum şu an. Sesimi 1 saniye sonra alıyor. Ayarlarım böyle ne tavsiye edersiniz

Sonarı direkt kapatmanı tavsiye ederim sana direkt SS bıraktım kendi ayarlarım böyle ekolayzır dışında hepsini aynı yap ekolayzırıda istersen denersin hoşuna giderse kullanırsın. Bu ayarları da sol üstten Engine sekmesine gir kulaklığı seç görürsün zaten.

Ekran görüntüsü 2025-12-13 184931.webp

Ekran görüntüsü 2025-12-13 184937.webp

Sonarı direkt kapatmanı tavsiye ederim sana direkt SS bıraktım kendi ayarlarım böyle ekolayzır dışında hepsini aynı yap ekolayzırıda istersen denersin hoşuna giderse kullanırsın. Bu ayarları da sol üstten Engine sekmesine gir kulaklığı seç görürsün zaten.

Eki Görüntüle 210342

Eki Görüntüle 210343
uygulamayı silmeden sonar kısmını kapatıp sadece engine kısmını kullanabiliyor muyum