Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4500-5500
Daha ucuz olsun istersen Leviathan V4 stok bekleyebilirsin:
wraithesports.com
Lamzu'lar Firmware olarak mükemmel fareler;
Palm ergo:
wraithesports.com
RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
Lamzu'lar Firmware olarak mükemmel fareler;
Palm ergo:
Pwnage StormBreaker Max Karbon Fiber Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Hocalarım, palm grip için fare arıyorum. Rekabetçi oyun hiç oynamayacağım; hikâyeli oyun oynayacağım. Fare elime rahat otursun istiyorum. RGB olmasın; setup Black, RGB'siz. Kablosuz olursa iyi olur.
@21312
Bütçe çok iyi, el yapınız büyük ise V4 Pro öneririm. 2.el çok temiz ürünler var.
Bu üründe çok iyi, palm kulanıma uygun. Rekabetçi oyunlar içinde mükemel. Sıfır ürün olarak önerim. https://www.akakce.com/r/?u=ref=akakce&yz=80280&v=1.86.3&pr=734170024&vd=3651&pg=1296650811&z=125
@21312, bunlardan en babası hangisi olur? Beklerim, sorun olmaz. Sizce en iyisi hangisi? Çünkü ekipman işlerinden hiç anlamıyorum.
Lamzu paro öneririm. Optic encoder bulunuyor. Marka olsun istersen V3 Pro bakabilirsin, fakat ben tercih etmezdim.
Lamzu paro öneririm. Optic encoder bulunuyor. Marka olsun istersen V3 Pro bakabilirsin, fakat ben tercih etmezdim.
Hocam iyi seçim, cimri olmak gerekli bu üründe. 3K 2.el temiz bir ürün alınır. Skatezleri her şeyi çok iyi.
Burada daha ucuz.
Fakat belirteyim, Lamzu'lar dururken ben tercih etmezdim, Razer scroll konusunda pek iyi değil. Paroda Optic Encoder bulunuyor. Marka olsun diyorsanız alın ama.
Hocam iyi ürün, cidden 2. el piyasına göz atın. Bu fiyatları vermek bence iyi değil. Sıfıra yakın ürünler var. İlla sıfır olsun benim olsun diyorsan al. Kendim alsaydım 2. el V4 Pro alırdım. Diğer seçenek olarak, Viper V3 Pro alırdım.
Burada daha ucuz.
Fakat belirteyim, Lamzu'lar dururken ben tercih etmezdim, Razer scroll konusunda pek iyi değil. Paroda optic encoder bulunuyor. Marka olsun diyorsanız alın ama.
Viper V3 Pro ürününde o sorun yok.