Winner

Üstün
Merhabalar. Bundan 3-4 ay önce falan 0'dım. Şimdi ise TYT'de 80'li netlere kadar çıktığım oldu. Kalan 5 aylık sürede derece yapabilir miyim? Fen dışı tüm konular bitti TYT'de. Biraz problemlerde sorun var onda da fasikül çözeceğim. AYT'de ise sos-1 ve edebiyat duruyor, matematikte eşitsizliklere geldim. Geometride ise çemberdeyim.

OBP’niz yanlış hatırlamıyorsam 70 küsürdü. Yani olmanız gereken sıralamanın biraz daha üstünü yapmalısınız. Dereceden kastınız ilk 1000 ise OBP yüzünden ekstra fazla çalışmanız gerekiyor; zor ama imkansız değil. Dereceden kastınız ilk 5000 veya 10000 ise mezuna kaldığınızı yani günün tamamı sizin olduğunu göz önünde bulundurursak rahatça yapabilirsiniz bence. Ama bunlar tabii ki teoride. Kimse sizin kapasitenizi bilemez. Keza sınavın zorluğu, derece seviyesinde ne kadar yoğunluk olduğu v.s çok fazla etkenler var. Siz bütün sınırları zorlayarak çalışın emeğinizin karşılığını alırsınız zaten bir aksilik olmazsa.

OBP’niz yanlış hatırlamıyorsam 70 küsürdü. Yani olmanız gereken sıralamanın biraz daha üstünü yapmalısınız. Dereceden kastınız ilk 1000 ise OBP yüzünden ekstra fazla çalışmanız gerekiyor; zor ama imkansız değil. Dereceden kastınız ilk 5000 veya 10000 ise mezuna kaldığınızı yani günün tamamı sizin olduğunu göz önünde bulundurursak rahatça yapabilirsiniz bence. Ama bunlar tabii ki teoride. Kimse sizin kapasitenizi bilemez. Keza sınavın zorluğu, derece seviyesinde ne kadar yoğunluk olduğu v.s çok fazla etkenler var. Siz bütün sınırları zorlayarak çalışın emeğinizin karşılığını alırsınız zaten bir aksilik olmazsa.
Evet onu da belirtelim, OBP 77.

Bence hala yapılabilir. Ben de EA alanından gireceğim ve 15-20 binler istiyorum. Bırakmadan çalışmak lazım.

Merhabalar. Bundan 3-4 ay önce falan 0'dım. Şimdi ise TYT'de 80'li netlere kadar çıktığım oldu. Kalan 5 aylık sürede derece yapabilir miyim? Fen dışı tüm konular bitti TYT'de. Biraz problemlerde sorun var onda da fasikül çözeceğim. AYT'de ise sos-1 ve edebiyat duruyor, matematikte eşitsizliklere geldim. Geometride ise çemberdeyim.
Bu konuları bildiğin için çok rahat yapabilirsin. 80 net TYT özellikle çok çok iyi yani temelin sağlam.

Bilmem kaçıncı bininci konunuz artık iradesizlik varsa yapamazsınız sürekli konu açıp insanların fikirlerini almak yerine bir şeyler başarmak veya çalışmak daha önemli. EA için 5 ay çok iyi süre AYT çalışın süre boyunca TYT denemesi çözün olacağı varsa olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ruindry, bos ver açılan konunun kimseye bir zararı yok. Hedefini sürekli canlı tutuyor aslında ve bu bence güzel bir şey, aynı şeyler söyleniyor olabilir ama kişinin çalışma stili böyle demek ki. İkinizin de tartısacağı bir konu yok 🤌

Ama bir noktada da haklısın, bana da hep aynı sorular sorulup aynı cevaplar veriliyor gibi geliyor. O yüzden mesajı beğeniyorum yetiyor.

@madelyn, @Ruindry, Demek istediğim de o zaten. Yani açılan konunun bir zararının olduğunu düşünmüyorum. Ki verilen tavsiyelere de uyuyorum ki ilerleme kaydedebileyim.
Başarılar hocam lafım yok AYT matematik bolça çalışın alanınızda matematik yapan zaten çok üst sıralara atıyor kendini. Çalışma sürelerinizi yavaştan arttırabilirsiniz sınava az kaldığnıda tempo yükseltmek güzel olur ara vermeyin yaz ile rehavet geliyor insanlara sizin öne geçmeniz için bir fırsat. Gerçek derece istiyorsanız 4-5 saat matematik çalışmasının altına düşmeyi düzenli yaptığınız taktirde 30-35 netlere ulaşmamak olası bile değil.