Deniz744 35

Üstün
Uyumamam lazım, bugün önemli bir işim var o yüzden enerji versin diye geceden beri 1 kutu Red Bull, 4 kutu büyük Burn (500 ML) içtim. Dün 1 tane içmiştim sonra 2 saat sonra 1 tane daha gömdüm. Gecenin ilerleyen kısımlarında 2 tane daha ictim. Sonra şimdi 1 tane daha içtim ve yaptığım aptallığı yeni anladım. Bence bir şey olmaz ama 325 gram şeker almışım, 720 mg da kafein. ChatGPT bol bol su iç falan dedi, içtim ve dinlen dedi, dinleniyorum. Sizce bir şey olur mu?

Uyumamam lazım, bugün önemli bir işim var o yüzden enerji versin diye geceden beri 1 kutu Red Bull, 4 kutu büyük burn (500 ML) içtim. Dün 1 tane içmiştim sonra 2 saat sonra 1 tane daha gömdüm. Gecenin ilerleyen kısımlarında 2 tane daha ictim. Sonra şimdi 1 tane daha içtim ve yaptığım aptallığı yeni anladım. Bence bir şey olmaz ama 325 gram şeker almışım, 720 mg da kafein. ChatGPT bol bol su iç falan dedi, içtim ve dinlen dedi, dinleniyorum. Sizce bir şey olur mu?

Hocam bir rahatsızlığınız çarpıntı falan var mı?

Hocam ben LGS'ye çalışırken günde 7 tane içtiğim oluyordu :D Sağlık problemim olmadığı için de pek problem çıkartmıyordu, sizin için de aynı durum geçerliyse sorun çıkartmaz. Ani hareketler yapmamaya dikkat etseniz yeter.

Hocam neticesinde zararlı bir şey, içinde bir ton katkı maddesi var. Kanımca o kadar içmeyin bir daha (:

Uyumamam lazım, bugün önemli bir işim var o yüzden enerji versin diye geceden beri 1 kutu Red Bull, 4 kutu büyük Burn (500 ML) içtim. Dün 1 tane içmiştim sonra 2 saat sonra 1 tane daha gömdüm. Gecenin ilerleyen kısımlarında 2 tane daha ictim. Sonra şimdi 1 tane daha içtim ve yaptığım aptallığı yeni anladım. Bence bir şey olmaz ama 325 gram şeker almışım, 720 mg da kafein. ChatGPT bol bol su iç falan dedi, içtim ve dinlen dedi, dinleniyorum. Sizce bir şey olur mu?
Herhangi bir kalp rahatsızlığın vb yoksa bir sorun olmaz fakat tekrar böyle bir şey yapmayın. Uyumamanız lazımsa kahve tüketin, soğuk duş alın ama enerji içeceği içip o kadar katkı maddesini ve şekeri kafein ile birlikte bünyeye sokmak fazlasıyla zararlı.