Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyat sonrası sigara içilmesinde bir sakınca var mı?
Dayanmaya çalışın, sıkın dişinizi. Evde kafanızı dağıtabileceğiniz başka şeylere odaklanın. Kitap okumak, oyun oynamak ya da herhangi bir hobinizle uğraşmak gibi. Bakın ne güzel bu illetten 10 gündür uzak durmuşsunuz. Sağlığınız için tamamen bırakmanız en doğrusu. Vücuda ve beyne verdiği zararlı bir bilseniz... Fırsatını bulduğunuzda bir uzman ile görüşüp bağımlılığınızla mücadele etmek için ondan yardım da alabilirsiniz.
Evdekilere de nazik ve kibar bir şekilde yanınızda sigara içmemelerini rica edin. "Zaten pasif içicilikten zarar görüyorum" deyip de bir de üstüne aktif içici olup aldığınız zararı katlamayın.
Ameliyatın üzerinden 7 hafta geçti, açık konuşayım 2. haftadan sonra sigara içtim umursamadım, iyileşmemde çok şükür bir sorun olmadı , oruç tutarakta sigarayı bırakalı 1-2 hafta oluyor herkese öneririm.