Detaylar
Kim cevapladı?Stormweaver
Uzman
Hocam, aniden kesmek yerine azaltarak bırakmayı deneyin. Örnek veriyorum: Günde 1 paket içiyorsanız, 3 günde 1 pakete düşürün. Böyle böyle tamamen bırakabilirsiniz. Ekstra olarak naneli sakız çiğneyin, gerçekten işe yarıyor.Arkadaşlar sigarayı bırakacağım, 3 saat oldu içmeyeli. 7 defa denedim bırakmayı, en baba 5 gün. Öneri verin. Spor yap, yürüyüş yap diyenler demesin.
m4tehan
Yetkin
Eyvallah. Azaltarak denedim bir ara 14 teki 5 günde içtim ama işe yaramadı. Uyku ilacı alacağım yarın, içicem direkt sadece öğle yemeğine kalkıp tıkabasa yicem tuvaleti gidericem sonrası koyucam kafayı dikicem ilacı, en az 21 gün böyle.Hocam, aniden kesmek yerine azaltarak bırakmayı deneyin. Örnek veriyorum: Günde 1 paket içiyorsanız, 3 günde 1 pakete düşürün. Böyle böyle tamamen bırakabilirsiniz. Ekstra olarak naneli sakız çiğneyin, gerçekten işe yarıyor.
Stormweaver
Uzman
Nikotin sakızlarını denediniz mi?Eyvallah. Azaltarak denedim bir ara 14 teki 5 günde içtim ama işe yaramadı. Uyku ilacı alacağım yarın, içicem direkt sadece öğle yemeğine kalkıp tıkabasa yicem tuvaleti gidericem sonrası koyucam kafayı dikicem ilacı, en az 21 gün böyle.
RamKokusuSeven
Becerikli
Bantlar vardı takılan.
windows 12 bekleyen adam
Üyecik
İçtiğin sigarayı hafiflet. Katran, nikotin falan miktarı fark ediyor. Ben kamyoncu sigarası "2000 uzun kırmızı" içiyordum. Sonra Marlboro Touch Blue-> Marlboro Touch Gray -> Marlboro Touch White yaptım. Şu anda white versiyonu içiyorum. Nikotin bağımlılığım azaldı. Eskiden bir günde 4-5 paket 2000 uzun kırmızı içerdim.
Bir psikolog kişiliğimi sıfırlamış ve psikoseksüel gelişime göre ağız dönemini yaşıyormuşum. Ondan sigarayı bu kadar çok içiyormuşum. Tabii psikolog kasıtlı yapmış bunu; canıma kastetmiş.
Bir psikolog kişiliğimi sıfırlamış ve psikoseksüel gelişime göre ağız dönemini yaşıyormuşum. Ondan sigarayı bu kadar çok içiyormuşum. Tabii psikolog kasıtlı yapmış bunu; canıma kastetmiş.
Arkadaşlar sigarayı bırakacağım, 3 saat oldu içmeyeli. 7 defa denedim bırakmayı, en baba 5 gün. Öneri verin. Spor yap, yürüyüş yap diyenler demesin.
Kafaya takarsan bırakamazsın. Sürekli bırakacağım bırakıyorum mentaliyle o işi bırakamazsın unutman lazım önce. Spor yap yürüyüş yap diyenler ondan diyor olabilir. Ama senin yapacağın azaltmak azaltarak gidersen bir yandan bir meşguliyet bulursan zamanla bırakmış oluyorsun zaten. Anlıyorsun? Dd
m4tehan
Yetkin
Aynı şey hocam sigarayla.
Bugün 2 tek içtim sadece. Yarınki hedefim de oKafaya takarsan bırakamazsın. Sürekli bırakacağım bırakıyorum mentaliyle o işi bırakamazsın unutman lazım önce. Spor yap yürüyüş yap diyenler ondan diyor olabilir. Ama senin yapacağın azaltmak azaltarak gidersen bir yandan bir meşguliyet bulursan zamanla bırakmış oluyorsun zaten. Anlıyorsun? Dd
Son düzenleme:
Silverback Gorilla
Üstün
Oruç tut. İftardan sonra keyifle içiyorsan sen üst düzey bağımlısın.Arkadaşlar sigarayı bırakacağım, 3 saat oldu içmeyeli. 7 defa denedim bırakmayı, en baba 5 gün. Öneri verin. Spor yap, yürüyüş yap diyenler demesin.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-