Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

argent4380

Çalışkan
Merhabalar dostlar,

Samsung 990 PRO SSD almayı düşünüyorum. Vatan Bilgisayar, SSD’lere indirim yapıyor. Normal fiyatına göre 2.000 TL daha ucuz. Özellikler kısmında garanti süresi 24 ay olarak gösterilmiş ama Samsung Türkiye, bu modele 5 yıl garanti veriyor. Aynı şekilde sıvı soğutucularda da fotoğraflarda 6 yıl yazıyor ama özelliklerde 24 ay gösterilmiş.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bu ürünü almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Vatan'da yazan bilgi Vatan'ın sunduğu garanti kapsamı, diğeri ise Samsung yetkili servislerinin sunduğu garanti kapsamı. 2 yıldan sonra Samsung ile muhattap olacaksın, Vatan ile değil.
@michaelscofield, bu tür durumlarda çirkefleşip direkt ilgili firmanın yurt dışı destek ekibiyle iletişime geçiyorum. Açık açık Türkiye distribütörünü şikayet ediyorum. En sonunda ya distribütörü darlıyorlar ve ilgileniliyor ya da yurt dışından distribütör aracılığı ile destek sağlanıyor.

XFX distribütörü ile resmen kavga etmiştim. Elimdeki GPU'nun BIOS dosyasında hasar vardı; aynı GPU'nun BIOS dosyasını talep ettim onarmak için, elimizde o GPU'ya ait BIOS dosyası yok diyorlar :D Dedim siz nasıl destek sağlıyorsunuz koca firmaya :D Gittim yurt dışı destek hattına yazdım, adamlar 15 dakika içinde hem dönüş yaptılar hem de olası bir sorunda kartınızı değiştirebiliriz diye mesaj attılar.
Kingston bu konuda sınıfta kaldı işte. 2-3 tane fotoğraf istediler kendisinden, sonra pek tınlamayıp yardımcı olamıyoruz dediler. XFX yurt dışı ekibi gercekten çok yardımcı oluyor.

Yani bu 5 yılın ilk 2 yılında ister Vatan Bilgisayar'a verin, ister Samsung'a verin, fark etmiyor. Zaten Vatan bilgisayar da bir sorun olduğunu görürse Samsung'a gönderecek. 2 yılın ardından Samsung ile muhattap olacaksınız hocam.