50.000-60.000 TL aralığında laptop önerisi

Bütçe
50.000-60.000 TL

Berbat bir model. Tek fanla soğutuluyor. Düşük watt GPU'ları var. Menteşe problemleri var. Neye dayanarak önerdiniz?

Katana, Thin, Cyborg modeller alınmamalı zaten, bravo.

Birisinde işlemci önde, diğerinde ekran kartı daha önde. Üzecek modeller değiller kesinlikle, istediğiniz modelden seçim yapabilirsiniz.

Güle güle kullanın hocam. Tabii bazı sorunlar var diye herkesin deneyimi aynı olmuyor, herkes şikayetçi olmuyor. Bütçe problemlerinden ötürü yıllar önce 1650 ekran kartlı genel olarak önerilmeyen Monster bir laptop almıştım. Genel olarak memnundum. Sonradan satmak zorunda kaldım şimdi yeni bir tane alacağız. Bakalım hayırlısı.

Alternatif olarak LOQ 15IRX10 modelleri de var fakat F16 daha iyi bir tercih olur.

Thin zaten alınmaz kesinlikle. Katanaya laf yok ama hocam abartmayın. Cyborg ise ikisinin arasında. Fakat ağır oyunlarda 65 derecenin üstüne çıkmadı GPU ile CPU.

Alternatif olarak LOQ 15IRX10 modelleri de var fakat F16 daha iyi bir tercih olur.
Anakart yanma muhabbeti var o laptoplarda.

Thin zaten alınmaz kesinlikle. Katanaya laf yok ama hocam abartmayın. Cyborg ise ikisinin arasında. Fakat ağır oyunlarda 65 derecenin üstüne çıkmadı GPU ile CPU.

Anakart yanma muhabbeti var o laptoplarda.
Gen 10 modellerinde yok. Anakart tamamen değişti.

@talongod hocamızın önerdiği modeller bütçelerinin en iyi modelleri. Sizin yerinizde olsam 5060 modelini seçerdim ama iki modelde kesinlikle sizi üzmez.

Teşekkürler hocam sağ olun. Artık bıktım. Aylardır bakıyorum bir indirim denk getireyim güzel bir şey alayım vs gibisinden ama bekledikçe bekliyorum artık alacağım. Peşin fiyatına 6 taksit, satıcı ve gönderici Amazon. Daha ne olsun ancak i7 olanı almayı düşünüyorum. Her türlü grafik isteyen hikaye oyunlarını da oynamakla beraber daha çok World of Warcraft gibi ağır işlemci odaklı oyunlar vaktimi alıyor. 5060'ın %5-10'luk performans farkını biraz tolere edeceğiz gibi.

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Çıkmadı değil, çıkamadı. Gücü yok çünkü cihazın. Termal throttle yiyor cihaz. İçi böyle olan bir laptopun güçlü olmasını beklemek saçma olurdu zaten. Ofis laptoplarının soğutması var cihazda. Tarayıcı arama kısmına sadece "MSI Cyborg Problems Reddit" yazın, bakın problem var mı yok mu?

Katana cihazlar da alınmaz. Plastik kasa, berbat cihazlar. Bir fan diğerinden daha küçük, küçük olan fan hızlıca tıkanıyor çapı daha küçük olduğu için.

Benim bahsettiğim konu da tam olarak o. CPU farkı GPU farkına göre çok ağır basıyor. Mantıklı bir karar verdiniz, hayırlı olsun.

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Çok sağ olun hocam teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…