ALCYONEUS
Uzman
Merhaba, iyi günler arkadaşlar. 50 bin lira civarında bir laptop aramaktayım. Ana kullanım amacı oyun olacak ancak aile bireyleri tarafından dizi, film, internette takılma gibi basit günlük işler için de kullanılacak. 5060'dan daha yukarıya çıkmaya gerek yok diye düşünüyorum çünkü halihazırda 2K oyun için güzel bir masaüstü sistemim zaten var. Pek çok konu baktım ASUS TUF, MSI cyborg katana, Lenovo vs hepsi için de kötü yorum yapanlar var aklım çok karıştı. Neler önerirsiniz sizin düşünceleriniz neler? Teşekkürler.
LENOVO Legion 5 15AHP10 AMD Ryzen 7 260 24GB 1TB SSD RTX 5060 8GB 15.3
Legion 5 15AHP10 AMD Ryzen 7 260 24GB 1TB SSD RTX 5060 8GB 15.3
Önerim bu bilgisayarı almanız yönünde olur biliyorum fiyatı söylediğinizden yüksek, arkadaşlarımızın önerdiği bilgisayarlardan CPU'su biraz daha aşağıda ama farkı çok hissettireceğini zannetmiyorum. Zaten hem gündelik hem de oyun için kullanılacağını ve 2K oyun oynayabileceğiniz bir bilgisayarın halihazırda olduğunu söylemişsiniz. Legion serisi kaliteli bir model, bunları geçelim peşin fiyatına 9 taksit seçeneği var birinde 6 ay boyunca her ay 10k taksit ödeyeceksiniz diğerinde 9 ay boyunca her ay 7.122 lira ödeyeceksiniz zaten Türk lirası her geçen gün değer kaybediyor ödemeyi ne kadar uzun süreye yayarsanız o kadar rahat olursunuz ben de taksitle bilgisayar aldım 6 aya vurduğumuz zaman ödeme yine ağır kalabiliyor 9 ay taksitle almak bence en mantıklı seçenek olur.
Onun haricinde TUF, slayer ve Legion arasında tercih tamamen size kalmış.