Bütçe
50.000-60.000 TL
Açıkçası bol bloatlı arayüze sahip bir telefon almazdım.
Bir de X200 FE boyutuna rağmen S26 Ultra'dan daha büyük bataryaya sahip.
Kamera olarak da zeiss iş birliği ile üzeceğini düşünmüyorum.
Bu yüzden 15t Pro yerine X200 FE alırdım. Ayrıca 15t Pro çok kalın ve ağır. Telefon değil tuğla mübarek.

Teşekkür ederim. Ek olarak bakabilirsin dediğiniz bir ürün var mı?

Sıfır cihaz istiyorsanız bu bütçede Mi 15 alın.

Xiaomi cihazlarda BL açarken yaşanan kota sorununa takılmayın. Çözümü son derece basit.

Bootloader kilidini açtıktan sonra xiaomi.eu rom kurup geçin. Mi 15'in desteği var.

Sıfır cihaz şart değilse 2. elden OnePlus 13 bakın. Offical olarak LineageOS desteği var. (Sizin istediğiniz şey.)

Ben olsam NP 3 bakardım ama. Yukarıda denildiği gibi, tasarım işini basit bir kılıfla çözersiniz

@Cyanogen, hocam güzel açıklamış ancak eskiden olsak çekerdin Samsung Note serisi işin biterdi.
Custom ROM çok hayati durum değilse boş verin hocam.

Yani. Aslında sadece bir heves. Görüyorum internette millet Custom ROM kurup değişik değişik şeyler yapıyorlar. Çok hayati durum değil yani.

İçindeki çipi geçtim, bataryası ölünce bile yedek batarya bulabilecek mi?
Tensor kısmına bende katılıyorum ama ağır oyunlar oynanmayacaksa bir sorun olacağını sanmıyorum. Ha Tensor'de batarya sömürme sorunu varsa lütfen yazın çünkü o konuda bir fikrim yok.

Telegram'da Google Pixel Türkiye topluluğu var oradan yedek parça olayını çözebilir.

Tensor kısmına bende katılıyorum ama ağır oyunlar oynanmayacaksa bir sorun olacağını sanmıyorum. Ha Tensor'de batarya sömürme sorunu varsa lütfen yazın çünkü o konuda bir fikrim yok.

Telegram'da Google Pixel Türkiye topluluğu var oradan yedek parça olayını çözebilir.

Kerem enginar diye bir adam 10 Pro XL aldı ve 3 saat SoT süresi vermiş ben onun yalancısıyım.
Yani diğer yurt dışı cihazlarının en azından Türkiye'de satışları oluyor ancak Google'ın burada öyle bir faaliyeti yok.

Kerem enginar diye bir adam 10 Pro XL aldı ve 3 saat sot süresi vermiş ben onun yalancısıyım.
Yani diğer yurt dışı cihazlarının en azından Türkiye'de satışları oluyor ancak Google'ın burada öyle bir faaliyeti yok.

Benim ileride IMEI atıp ömürlük kullanma hayalleri vardı. Allah belanı versin tensor. :D

Şu an UN1ca kurulu A52s kullanıyorum. Custom ROM telefonu yeniden canlandırdı resmen.

O zaman Custom ROM için OnePlus önerebilirim.