Bir arkadaş alacak, az ısınan ve en yüksek performansı alabileceği bir laptop lazım. Oyundan tarayıcıya vs. geçince kasmamasını istiyor. Aşırı ağır oyunlar oynamayacak, ayrıca masaüstü alın demeyin; kendisi yurt dışına gidip geliyor, o yüzden laptop zorunlu.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 50.000-60.000 TL
LiteraryCrawL
Uzman
Bu şu an güzel indirimde 44200TL oluyor Trendyol Plus ve 1000TL kupon ile. Ekran kartı 115W ve bu değer Max bir değer zaten.
yusufumm07
Üstün
Bu her işini görür https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-r9t-5060-amd-ryzen-9-8945hx-rtx5/Bir arkadaş alacak, az ısınan ve en yüksek performansı alabileceği bir laptop lazım. Oyundan tarayıcıya vs. geçince kasmamasını istiyor. Aşırı ağır oyunlar oynamayacak, ayrıca masaüstü alın demeyin; kendisi yurt dışına gidip geliyor, o yüzden laptop zorunlu.
Son düzenleme:
EyDo
Becerikli
Bu çok ısınıyor hocam Gamegaraj 5060 modelini alabilirsiniz
Bu şu an güzel indirimde 44200TL oluyor Trendyol Plus ve 1000TL kupon ile. Ekran kartı 115W ve bu değer Max bir değer zaten.
LiteraryCrawL
Uzman
Bu çok ısınıyor hocam GameGaraj 5060 modelini alabilirsiniz.
Şu an fiyatı iyi olduğu için paylaştım ve bence bu fiyata rakibi yok. Dediğiniz laptop ise 62K.
Tongfang AIstone X6RP kasa kullanıyor. CPU ve GPU sıcaklıkları iyi, anakart sıcaklıkları biraz yüksek. CPU performansı olarak fiyatının kralı.
60 bin TL bütçede ne demek rakibi yok? Kasa kalitesinden haberin vardır umarım, diğer G serilerine göre gelişme olsa da hala kötü bir kalitede. 180W adaptörle geliyor, battery drain yapma ihtimali var. 4070'li cihazlar performans olarak daha iyi olur o 60 bin bütçede. Slayer R9T cihaza bütçe çıkıyorsa alıp geçsin.Şu an fiyatı iyi olduğu için paylaştım ve bence bu fiyata rakibi yok. Dediğiniz laptop ise 62K.
LiteraryCrawL
Uzman
60 bin TL bütçede ne demek rakibi yok? Kasa kalitesinden haberin vardır umarım, diğer g serilerine göre gelişme olsa da hala kötü bir kalitede. 180W adaptörle geliyor, battery drain yapma ihtimali var. 4070'li cihazlar performans olarak daha iyi olur o 60 bin bütçede. Slayer r9t cihaza bütçe çıkıyorsa alıp geçsin.
Hocam benim attığım cihaz 44K, senin rakip tuttuğun cihaz 62K. Bahsettiğim 44K bandında rakibi olmaması. 44K'lık bir cihazı 62K'lık bir cihazla karşılaştırmak oldukça saçma.
Arkadaşın bütçesi 60 bine uzanıyorken neden 44 binlik kötü kalitede bir cihaz öneriyorsun ki?Hocam benim attığım cihaz 44K, senin rakip tuttuğun cihaz 62K. Bahsettiğim 44K bandında rakibi olmaması. 44K'lık bir cihazı 62K'lık bir cihazla karşılaştırmak oldukça saçma.
LiteraryCrawL
Uzman
Arkadaşın bütçesi 60 bine uzanıyorken neden 44 binlik kötü kalitede bir cihaz öneriyorsun ki?
Hocam arkadaşın bütçesi 50-60k olabilir. Ben iyi bir indirim gördüğüm için paylaşmak istedim. Belki attığım cihazın özellikleri yeterli gelir ve bütçesini zorlamamış olur.
Az ısınan bir cihaz istemiş ayrıyeten, attığın Excalibur soğutma olarak başarısız. Özellikleri fazlasıyla yeterli ama kasası sıkıntı.Hocam arkadaşın bütçesi 50-60k olabilir. Ben iyi bir indirim gördüğüm için paylaşmak istedim. Belki attığım cihazın özellikleri yeterli gelir ve bütçesini zorlamamış olur.