Bütçe
50.000-60.000 TL

Helox

Üstün
Makaleler
1
Yer
Tensura
Bir arkadaş alacak, az ısınan ve en yüksek performansı alabileceği bir laptop lazım. Oyundan tarayıcıya vs. geçince kasmamasını istiyor. Aşırı ağır oyunlar oynamayacak, ayrıca masaüstü alın demeyin; kendisi yurt dışına gidip geliyor, o yüzden laptop zorunlu.

Son düzenleme:

Tongfang AIstone X6RP kasa kullanıyor. CPU ve GPU sıcaklıkları iyi, anakart sıcaklıkları biraz yüksek. CPU performansı olarak fiyatının kralı.

Şu an fiyatı iyi olduğu için paylaştım ve bence bu fiyata rakibi yok. Dediğiniz laptop ise 62K.
60 bin TL bütçede ne demek rakibi yok? Kasa kalitesinden haberin vardır umarım, diğer G serilerine göre gelişme olsa da hala kötü bir kalitede. 180W adaptörle geliyor, battery drain yapma ihtimali var. 4070'li cihazlar performans olarak daha iyi olur o 60 bin bütçede. Slayer R9T cihaza bütçe çıkıyorsa alıp geçsin.

60 bin TL bütçede ne demek rakibi yok? Kasa kalitesinden haberin vardır umarım, diğer g serilerine göre gelişme olsa da hala kötü bir kalitede. 180W adaptörle geliyor, battery drain yapma ihtimali var. 4070'li cihazlar performans olarak daha iyi olur o 60 bin bütçede. Slayer r9t cihaza bütçe çıkıyorsa alıp geçsin.

Hocam benim attığım cihaz 44K, senin rakip tuttuğun cihaz 62K. Bahsettiğim 44K bandında rakibi olmaması. 44K'lık bir cihazı 62K'lık bir cihazla karşılaştırmak oldukça saçma.

Hocam arkadaşın bütçesi 50-60k olabilir. Ben iyi bir indirim gördüğüm için paylaşmak istedim. Belki attığım cihazın özellikleri yeterli gelir ve bütçesini zorlamamış olur.
Az ısınan bir cihaz istemiş ayrıyeten, attığın Excalibur soğutma olarak başarısız. Özellikleri fazlasıyla yeterli ama kasası sıkıntı.