Bir arkadaş alacak, az ısınan ve en yüksek performansı alabileceği bir laptop lazım. Oyundan tarayıcıya vs. geçince kasmamasını istiyor. Aşırı ağır oyunlar oynamayacak, ayrıca masaüstü alın demeyin; kendisi yurt dışına gidip geliyor, o yüzden laptop zorunlu.
Bir arkadaş alacak, az ısınan ve en yüksek performansı alabileceği bir laptop lazım. Oyundan tarayıcıya vs. geçince kasmamasını istiyor. Aşırı ağır oyunlar oynamayacak, ayrıca masaüstü alın demeyin; kendisi yurt dışına gidip geliyor, o yüzden laptop zorunlu.
60 bin TL bütçede ne demek rakibi yok? Kasa kalitesinden haberin vardır umarım, diğer G serilerine göre gelişme olsa da hala kötü bir kalitede. 180W adaptörle geliyor, battery drain yapma ihtimali var. 4070'li cihazlar performans olarak daha iyi olur o 60 bin bütçede. Slayer R9T cihaza bütçe çıkıyorsa alıp geçsin.
60 bin TL bütçede ne demek rakibi yok? Kasa kalitesinden haberin vardır umarım, diğer g serilerine göre gelişme olsa da hala kötü bir kalitede. 180W adaptörle geliyor, battery drain yapma ihtimali var. 4070'li cihazlar performans olarak daha iyi olur o 60 bin bütçede. Slayer r9t cihaza bütçe çıkıyorsa alıp geçsin.
Hocam arkadaşın bütçesi 50-60k olabilir. Ben iyi bir indirim gördüğüm için paylaşmak istedim. Belki attığım cihazın özellikleri yeterli gelir ve bütçesini zorlamamış olur.
Hocam arkadaşın bütçesi 50-60k olabilir. Ben iyi bir indirim gördüğüm için paylaşmak istedim. Belki attığım cihazın özellikleri yeterli gelir ve bütçesini zorlamamış olur.