Öyleyse direkt bu haliyle alıyorum hocam? Uzun bir süre kullanacağım o yüzden emin olmak istiyorum.
Bir de ekran kartı için işlemci düşük tutulmuş sanırım sıkıntı yaratır mı?
Aldınız mı? Almadıysanız size güzelce öneri yapacağım ve kurulumuna yardım etme şansım var hiç zor değil sadece uzun sürüyor bir de arkada ki kabloları ayarlamanız gerekiyor.
Aldınız mı? Almadıysanız size güzelce öneri yapacağım ve kurulumuna yardım etme şansım var hiç zor değil sadece uzun sürüyor bir de arkada ki kabloları ayarlamanız gerekiyor.
Sana yardım etmek istiyorum. İstersen Discord üzerinden veya herhangi bir yerden ekran açıp senin gözü önünde yardımcı olabilirim, kaliteli ve oynayacağın oyun türlerine özel olarak size yardım edeceğim ya da isterseniz buradanda yazıp verebilirim sizin tercihiniz olur.
Sana yardım etmek istiyorum. İstersen Discord üzerinden veya herhangi bir yerden ekran açıp senin gözü önünde yardımcı olabilirim, kaliteli ve oynayacağın oyun türlerine özel olarak size yardım edeceğim ya da isterseniz buradan da yazıp verebilirim sizin tercihiniz olur.
Ben 55 bin TL kadar bir PC bulmaya çalışacağım istediğiniz bir özellik veya herhangi bir şey var mı? Kasa beyaz olsun, ekran kartı AMD olsun, NVIDIA olsun, İşlemci Intel olsun gibi gibi. Ayrıca şu an bir bilgisayarınız var sanırım laptop. TeamViewer üzerinden size yardımcı olabiliyormuşum bilginize canlı olarak da yardım edebilirim.
Ben 55 bin TL kadar bir PC bulmaya çalışacağım istediğiniz bir özellik veya herhangi bir şey var mı? Kasa beyaz olsun, ekran kartı AMD olsun, NVIDIA olsun, İşlemci Intel olsun gibi gibi. Ayrıca şu an bir bilgisayarınız var sanırım laptop. TeamViewer üzerinden size yardımcı olabiliyormuşum bilginize canlı olarak da yardım edebilirim.
Renk konusu sıkıntı değil hocam, tamamen performans odaklı bakıyorum. İşlemcide veya ekran kartında da marka takıntım yok hangisi daha iyiyse onu seçebilirsiniz.
Renk konusu sıkıntı değil hocam, tamamen performans odaklı bakıyorum. İşlemcide veya ekran kartında da marka takıntım yok hangisi daha iyiyse onu seçebilirsiniz.