50.000 TL bütçe ile hazır sistem önerisi

Bütçe
50.000 TL

Aldınız mı? Almadıysanız size güzelce öneri yapacağım ve kurulumuna yardım etme şansım var hiç zor değil sadece uzun sürüyor bir de arkada ki kabloları ayarlamanız gerekiyor.

Sana yardım etmek istiyorum. İstersen Discord üzerinden veya herhangi bir yerden ekran açıp senin gözü önünde yardımcı olabilirim, kaliteli ve oynayacağın oyun türlerine özel olarak size yardım edeceğim ya da isterseniz buradanda yazıp verebilirim sizin tercihiniz olur.

Hocam teşekkür ederim ama farklı platformdan yardımcı olmak yasak diye biliyorum. Buradan yazarsanız daha iyi olur.

Peki hocam toplama olsun. Gerekiyorsa 60.000 TL'ye kadar çıkabilirim bu arada.

Ben 55 bin TL kadar bir PC bulmaya çalışacağım istediğiniz bir özellik veya herhangi bir şey var mı? Kasa beyaz olsun, ekran kartı AMD olsun, NVIDIA olsun, İşlemci Intel olsun gibi gibi. Ayrıca şu an bir bilgisayarınız var sanırım laptop. TeamViewer üzerinden size yardımcı olabiliyormuşum bilginize canlı olarak da yardım edebilirim.

Peki hocam toplama olsun. Gerekiyorsa 60.000 TL'ye kadar çıkabilirim bu arada.

Bir de sadece kasamı yoksa klavye monitör gibi ekipmanlar lazım mı?

Renk konusu sıkıntı değil hocam, tamamen performans odaklı bakıyorum. İşlemcide veya ekran kartında da marka takıntım yok hangisi daha iyiyse onu seçebilirsiniz.

Bir de sadece kasamı yoksa klavye monitör gibi ekipmanlar lazım mı?
Sadece kasa.

Renk konusu sıkıntı değil hocam, tamamen performans odaklı bakıyorum. İşlemcide veya ekran kartında da marka takıntım yok hangisi daha iyiyse onu seçebilirsiniz.

Sadece kasa.

RGB'siz bir kasa hazırlayacağım merak etmeyin oynayacağınız oyunlardan örnek verir misiniz ve monitör kaç k?

Sadece kasa.

Hocam monitör 1k'mı? Yoksa 2K mı ona göre bir sistem dizeceğim ve kaç Hz.

Son düzenleme:
RGB'siz bir kasa hazırlayacağım merak etmeyin oynayacağınız oyunlardan örnek verir misiniz ve monitör kaç k?
CS 2, Roblox, Payday 2, thehunter: Call of the Wild vb.

Monitör konusunda pek bilgi sahibi değilim. Sanırım 7.000 TL gibi bir bütçe ayıracağım. Yüksek hz için Full HD alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…