Eğer marka takıntınız varsa sizin için hepsini ASUS'tan bile toplayabilirim pek F/P olmaz ama kesinlikle gönlünüz rahat eder eğer Palit'e güvenmiyorsanız.
Eğer marka takıntınız varsa sizin için hepsini ASUS'tan bile toplayabilirim pek F/P olmaz ama kesinlikle gönlünüz rahat eder eğer Palit'e güvenmiyorsanız.
şahsen Rampage psu,kasa,klavye,monitör,fare,pad kullanıyorum ve şimdiye kadar tek bir sıkıntı bile yaşamadım şahsen.
Güzel olduda yani ekran kartı 5070 olabilirdi biraz üzücü oldu ama bu sistem kesinlikle kaliteli üzmez seni PSU kesinlikle kaliteli üretici firma Japon malzemeler kullanmış tam bir F/P ürünü umarım beğenirsin işlemci ekran kartını fazlasıyla karşılıyor SSD ise gayet hızlı kurulum sırasında sana yardım edebilirim hayırlı olsun kurduğundada gerekli driverları kurmana yardım edebilirim aynı şekilde hayırlı olsun şimdiden sadece ekran kartı biraz kötü kaldı gibi ama yapacak bir şey yok umarım güzel günlerde kullanırsınız. Sizinle oyun yanma şerefinede nail olmak isterdim doğrusu iyi günler diliyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz.