Bütçe
50.000 TL

Eren Çakır

Uzman
Herkese merhaba, iyi pazarlar.

Kardeşimle beraber iki adet kasa toplamak ya da hazır sistem almak istiyoruz. Sistemin biri için elimde fazla M.2 SSD var toplama da olabilir direkt. Kardeşimin işinden dolayı sistemin birinin işlemcisi Intel olmak zorunda ama diğeri için AMD de olabilir. Ekran kartı 4070 Super'li bir sistem toplama ya da hazır sistem tavsiyeleriniz var mıdır?

Teşekkürler...

Herkese merhaba, iyi pazarlar.

Kardeşimle beraber iki adet kasa toplamak ya da hazır sistem almak istiyoruz. Sistemin biri için elimde fazla M.2 SSD var toplama da olabilir direkt. Kardeşimin işinden dolayı sistemin birinin işlemcisi Intel olmak zorunda ama diğeri için AMD de olabilir. Ekran kartı 4070 Super'li bir sistem toplama ya da hazır sistem tavsiyeleriniz var mıdır?

Teşekkürler...

İkinci el mi? Eğer öyleyse 4070S belki. Fakat sıfır alacaksanız zor.

AMD işlemcili sistemi ne için kullanacaksın hocam ona göre öneri yapacağım.
iki sistem için de 4070 super. Diğer tercihim ise 4070 ti super, bütçe yetmez ama eğer aradaki fark 5-10 binse 60 a çıkabilirim.

Bu sistem nasıldır hocam mesela.

İki sistem için de 4070 Super. Diğer tercihim ise 4070 Ti super, bütçe yetmez ama eğer aradaki fark 5-10 binse 60'a çıkabilirim.

Bu sistem nasıldır hocam mesela.

Sorumu anlamadınız galiba hocam. 1. sistemi kardeşin için alacaksın ve Intel işlemcili olması lazımmış 2. sistemi ne için kullanacaksın onu sormuştum FPS oyunları içinmi mesela.
Attığın sistem berbat.

Sorumu anlamadınız galiba hocam. 1. sistemi kardeşin için alacaksın ve Intel işlemcili olması lazımmış 2. sistemi ne için kullanacaksın onu sormuştum FPS oyunları içinmi mesela.
Attığın sistem berbat.
Pardon hocam anlamamışım. 2 sistemde de oyun oynayacağız. İntel de cs go age of empires 2 gibi oyunlar ve programlama yapacağız. AMD olan benim için de RDR2 cyberpunk gibi grafik isteyen oyunları oynuyorum. ikimizde de 2k 165 hz monitör mevcut.

Pardon hocam anlamamışım. 2 sistemde de oyun oynayacağız. Intel de CS:GO Age of Empires 2 gibi oyunlar ve programlama yapacağız. AMD olan benim için de RDR2 Cyberpunk gibi grafik isteyen oyunları oynuyorum. İkimizde de 2K 165 Hz monitör mevcut.

2. sistem için yani AMD işlemcili sistem için önerim 7900XT olur.
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html (2x)
Kasa hakkında pek fikrim yok. Toplamda 50.799TL
Intel işlemcilerden pek anlamam arkadaşlar o konuda benden daha iyi sistem önerir ama yine de bir sistem atayım.

Pardon hocam anlamamışım. 2 sistemde de oyun oynayacağız. İntel de cs go age of empires 2 gibi oyunlar ve programlama yapacağız. AMD olan benim için de RDR2 cyberpunk gibi grafik isteyen oyunları oynuyorum. ikimizde de 2k 165 hz monitör mevcut.
Ha yanlış anlaşılma olmasın illa amd olması şart değil benim için. Ama geleceğe yatırım açısından am5 daha mamtıklı gibi geldiği için söyledim.

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html (2x)
Intel işlemcilerden pek anlamam arkadaşlar o konuda benden daha iyi sistem önerir ama yine de bir sistem atayım.
Amd Ekran kartı tercih etmiyorum hocam

Bu sistem nasıldır hocam

Son düzenleme:
Ha yanlış anlaşılma olmasın illa AMD olması şart değil benim için. Ama geleceğe yatırım açısından AM5 daha mamtıklı gibi geldiği için söyledim.

AMD ekran kartı tercih etmiyorum hocam.

Bu sistem nasıldır hocam.

Anakart Secure Boot sıkıntılı diye biliyorum hocam. Parça parça toplamak daha mantıklı gibi duruyor.

Toplamda 60k ediyor kasa hakkında fikrim yok.