Bütçe
50.000 TL
Yani ortalama ancak şunu söylemeden geçmeyeceğim. Pil performansında hayal kırıklığına uğrayan çok fazla kişi oldu. İlk zamanları diye mi bilmiyorum.

Teşekkür ederim.

Kamera odakli bir cihaz istediginizi yeni gordum. Bu acidan bakarsak pek de mantikli olmayabilir.

@Simon hocamin dedigi cihazlar daha mantikli olacaktir. Ek olarak 54K civarlarinda satilan Magic 7 Pro'ya bakabilirsiniz.
Açıkçası 2 hafta öncesine kadar Honor 400 12 GB RAM olan modelini kullanıyordum ve 1 aydır Instagram'da reklam çıkınca telefonun takılma başlama sorunları beni çıldırttı ve bir türlü bir yazılımla vs. bu sorunu çözmediler. O yüzden Honor'dan uzak durmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Magic 7 Pro'ya bakın alternatif olarak.

Kendisi Honor istemiyor.

Açıkçası 2 hafta öncesine kadar Honor 400 12 GB RAM olan modelini kullanıyordum ve 1 aydır Instagram da reklam çıkınca telefonun takılma başlama sorunları beni çıldırttı ve bir türlü bir yazılımla vs bu sorunu çözmediler o yüzden Honor'dan uzak durmak istiyorum.

Google Pixel 10 Pro XL ile Nothing 3 arasında kaldım. Premium hissiyatı ve kamerası önemli, hangisini tercih etmeliyim sizce?
@Aakons @Simon @Cyanogen
Yurt disi almayin. Phone (3)'u alirsan muhattabin olur. Premium hissiyat olarak esit diyebilirim. Fakat kamerada Pixel daha iyi. Nothing'in kamerasi kotu degil bu arada. Mi 15T Pro rakibi diyebilirim. Xiaomi daha iyi tabii.