Teşekkür ederimYurt disi almayin. Phone (3)'u alirsan muhattabin olur. Premium hissiyat olarak esit diyebilirim. Fakat kamerada Pixel daha iyi. Nothing'in kamerasi kotu degil bu arada. Mi 15T Pro rakibi diyebilirim. Xiaomi daha iyi tabii.
Teşekkür ederimYurt disi almayin. Phone (3)'u alirsan muhattabin olur. Premium hissiyat olarak esit diyebilirim. Fakat kamerada Pixel daha iyi. Nothing'in kamerasi kotu degil bu arada. Mi 15T Pro rakibi diyebilirim. Xiaomi daha iyi tabii.
Çin sürümü alınmaz. iPhone Air çok gereksiz bir seri yani, varlığı bile boş. Pixel tamir vs. sıkıntı değilse iyi bir cihaz yazılım konusunda fazlasıyla iyi.Arkadaşlar merhaba. Öncelikle oyun oynayan birisi değilim, daha çok kamera ile tek kare fotoğraflar çekiyorum ve sosyal medyada vakit geçiriyorum. Google Pixel 10 Pro XL almak istiyordum, hoşuma giden bir cihaz, server kayıtlı şekilde ama kapalı kutulara 53K isteniyor. Değer mi diye size sormak istedim. Harici olarak Apple Air de hoşuma giden telefonlardan birisi ama ona da vasat diyen çok var, o yüzden bilemedim. Size sormak istedim, yurt dışı Xiaomi 17 Pro Max de olur, yani yurt dışı modellerine açığım ama Xiaomi'de işletim sistemi sorunlu olduğu için kararsızım.
Ne yaptınız hocam?