Ben de biraz araştırdım hocam AMD'ye okeyim artık. Bu arada bütçeyi 50-53'e kadar çıkarabilirim hocam daha güzel bir öneriniz varsa?Nvidia tarafındaki hazır sistemler ya pahalı ya da kötü. AMD her açıdan daha mantıklı hazır sistem olacağından.
Toplamada da durum pek farklı değil, RTX 5060 Ti (16GB) ekleyince uçuyor fiyat. 8GB modeller kurtarmayacak durumda sayılırlar. Üstelik denk fiyatta 16GB olan RX 9060 XT var. CUDA çekirdeği lazım değilse Nvidia mantıksız kısacası.
https://share.google/9pxQSCHsmNfstM3oo SSD sırıtıyor sadece, bütçe durumuna göre SN5000 ekleyebilirsiniz. Bütçe çıkmıyorsa sonradan değiştirin. Benzer şekilde kasayı CMT 218 veya VG3400S yaparsanız daha iyi olur.
Detaylar
Kim cevapladı?Ben de biraz araştırdım hocam AMD'ye okeyim artık. Bu arada bütçeyi 50-53'e kadar çıkarabilirim hocam daha güzel bir öneriniz varsa?
Attığım son linke bakabilirsiniz, SSD'yi açıkladım zaten.
Teşekkürler hocam. Peki böyle anlık indirim yakalayabileceğim zamanlar var mı yakında? Bu paraya güzel bir şey almak istiyorum. Sanki daha iyisini bulabilirim gibi.Attığım son linke bakabilirsiniz, SSD'yi açıkladım zaten.
Son düzenleme:
Teşekkürler hocam. Peki böyle anlık indirim yakalayabileceğim zamanlar var mı yakında? Bu paraya güzel bir şey almak istiyorum. Sanki daha iyisini bulabilirim gibi.
Daha iyisini bulmak zor, indirim beklemek de mantıksız. Daha 3 gün önce daha ucuzdu sistemin fiyatı, stoklarda aynı hızda değişiyor.
şunları önerir misiniz hocam?Daha iyisini bulmak zor, indirim beklemek de mantıksız. Daha 3 gün önce daha ucuzdu sistemin fiyatı, stoklarda aynı hızda değişiyor.
şunları önerir misiniz hocam?
İlk sistem yürüyen soru işareti; anakart leş, RAM iyi değil vs. vs.
2. sistem yerine de İncehesap'da bulunan sistemi tercih ederim.
İlk sistemdeki anakart neden leş hocam? Bilmediğimden soruyorumİlk sistem yürüyen soru işareti; anakart leş, RAM iyi değil vs. vs.
2. sistem yerine de İncehesap'da bulunan sistemi tercih ederim.
2. sistemde de sinerjiyi tercih etsem pişman olur muyum peki?
İlk sistemdeki anakart neden leş hocam? Bilmediğimden soruyorum
B840 ve A620 serisi ofis bilgisayarından öteye gitmemeli hatta mümkünse onlarda bile olmamalı.
RAM'in çipi ise yüksek ihtimalle Samsung.
2. sistemde de sinerjiyi tercih etsem pişman olur muyum peki?
Garantisi/servisi tam bir muamma. İncehesap da ak kaşık değil ama daha güvenilir.
Üstüne üstlük 2. sistem daha düşük kalitede. Anakartı özelleştirince +53.000 TL oluyor, ekran kartının da build kalitesi iyi değil. Tek artısı 1TB olması diyebilirim -ki NV3 de iyi bir SSD diyemem-.
Peki hocam önerdiğiniz sisteme ilerde SSD yükseltmesi yapma umuduyla alacağım. Çok teşekkürler. Umarım pişman olmam.B840 ve A620 serisi ofis bilgisayarından öteye gitmemeli hatta mümkünse onlarda bile olmamalı.
RAM'in çipi ise yüksek ihtimalle Samsung.
Garantisi/servisi tam bir muamma. İncehesap da ak kaşık değil ama daha güvenilir.
Üstüne üstlük 2. sistem daha düşük kalitede. Anakartı özelleştirince +53.000 TL oluyor, ekran kartının da build kalitesi iyi değil. Tek artısı 1TB olması diyebilirim -ki NV3 de iyi bir SSD diyemem-.
https://www.incehesap.com/vector-st...24490,1779210,2905437,1779216,2562566,2924547 Teyit etmek için sorayım hocam. Buydu değil mi?
Peki hocam önerdiğiniz sisteme ilerde SSD yükseltmesi yapma umuduyla alacağım. Çok teşekkürler. Umarım pişman olmam.
https://www.incehesap.com/vector-st...24490,1779210,2905437,1779216,2562566,2924547 Teyit etmek için sorayım hocam. Buydu değil mi?
Evet, özelleştirilmiş olarak 52.118 TL. Donanım olarak pişman etmez ancak bir sorun yaşamayacağınızı kimse garanti edemez tabii ki.