GameGaraj düşünmüyorum. Anakart sorunu düzeldiyse Lenovo düşünülebilir gibi geldi. Şöyle testini de paylaşayım size.
Son düzenleyen: Moderatör:
Test sonuçları mantıksız görünüyor. Farklı videolardan da inceleyin derim.GameGaraj düşünmüyorum anakart sorunu düzeldiyse Lenovo düşünülebilir gibi geldi şöyle testini de paylaşıyım size.
Bence acele etmeyip biraz daha bekleyin. Konuya 3. kişi de katılabilir. Benzer konulara gelen önerilere de bakabilirsiniz.@michaelscofield @Hasan Merkit hocamın attığı Lenovo laptopu 54bin TL taksitli şekilde alayım mı? Yoksa başka bir öneriniz var mıdır? Teşekkürler.
Bütçenin 3 kral modeli bunlar. Alabilirsiniz, en düzgün modeller bu.@michaelscofield @Hasan Merkit hocamın attığı Lenovo laptopu 54 bin TL taksitli şekilde alayım mı? Yoksa başka bir öneriniz var mıdır? Teşekkürler.
Bütçenin 3 kral modeli bunlar. Alabilirsiniz, en düzgün modeller bu.
ASUS'un soğutması daha iyi. Ekran olarak çok fark yok. Ben şahsen 5060 olmasından kaynaklı Lenovo alırdım herhalde.
Hayırlı olsun, rica ederim.@michaelscofield, @Hasan Merkit, tamamdır hocam Lenovo alıyoruz o zaman yardımlarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar.