Bütçe
50.000

DragonSlayer

Yetkin
Çoğunlukla iş amaçlı kullanılacak. Minimum 4060'lı bir model (en az 100W olan 4060'lar) bakıyorum. Mümkünse ekranı büyük olan modeller olacak şekilde tavsiye verebilir misiniz? Haricen monitör kullanacağım için 15.6" de olur ama bütçe dahilinde ise 17.3" çok daha güzel olur.

biraz saçma gelebilir sana ama servisi ile olan bir markanın notebookunu alın benden demesi :) Örneğin Monster almıştım servisi yok gibi bir şey.

Bu model bayağı iyiymiş. Neden bu fiyatlarda anlamadım?

Düştü fiyatlar genel olarak RTX zorunluluğu olmasa Snapdragon X Plus olan bilgisayarlar var. İlk geldiklerinde pahalıydı.

Ama o bilgisayarın ekran kartı yoktu ama 40000TL'ye Snapdragon X Plus olan bir bilgisayar için normal bir fiyat.

Düştü fiyatlar genel olarak RTX zorunluluğu olmasa Snapdragon X Plus olan bilgisayarlar var. İlk geldiklerinde pahalıydı.

Ama o bilgisayarın ekran kartı yoktu ama 40000TL'ye Snapdragon X Plus olan bir bilgisayar için normal bir fiyat.
4000'li eski modellerin üretimi durduruldu büyük ihtimalle o yüzden yüksek fiyatlarda kaldılar. Şuan ki piyasa için alınabilir güzel cihaz.