Bütçe
50.000

Ozi2658

Becerikli
Merhaba, ben 2K native çözünürlükde uzun süreler AAA oyunlar oynamak istiyorum. Bu sistemde GTA 6 için ön hazırlık olacak. Bu işlersen çok anlamıyorum ve bu konuda sadece Gaming.Gen.TR'den hazır sistem önerisi istiyorum. Bu bütçeye sadece kasa dahil. Monitörüm normalde 4K ama bu bütçede yeterli olmitacağı için 2K'lık bir sistem arıyorum. En bütçe dostu ve F/P olması benim için önemli. İşlemcinin AMD olmasını ekran kartınınsa en uygun hangisi olacaksa onun olmasını rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim iyi günler.

Merhaba, ben 2K native çözünürlükde uzun süreler AAA oyunlar oynamak istiyorum. Bu sistemde GTA 6 için ön hazırlık olacak. Bu işlersen çok anlamıyorum ve bu konuda sadece Gaming.Gen.TR'den hazır sistem önerisi istiyorum. Bu bütçeye sadece kasa dahil. Monitörüm normalde 4K ama bu bütçede yeterli olmitacağı için 2K'lık bir sistem arıyorum. En bütçe dostu ve F/P olması benim için önemli. İşlemcinin AMD olmasını ekran kartınınsa en uygun hangisi olacaksa onun olmasını rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim iyi günler.

Recep Bey'in videosunu çektiği bu sistem bence uygun olur https://www.tebilon.com/amd-7600-gi...orce-oc-sff-12g-gigabyte-b650m-16gb-ddr5-1tb/

Hocam bazı sıkıntılar var mış sistemle mi alakalı? AC de falan monitörün kendi çözünürlüğünü baz alıyormuş yoksa sıkıntılar yaşandığı söyleniyor bu tarz sorunlar kasa ils mi alakalı?
Monitörün kendi çözünürlüğünü baz alması bi sorun değil diye biliyorum zaten maximum çözünürlükte oynayacağınız için bir şey fark etmeyecek

Peki hocam bu sistem bu fiysta iyi midir? Özelleştirmem gereken ekstra bir şey var mı?

RAM'i XPG caster 32 GB 6000MHz CL30 modelle değiştirebilirsiniz bütçeniz yetiyorsa ve hava soğutucuyu değiştirebilirsiniz fakat onun hakkında fazla bilgi sahibi değilim başka arkadaşlar yardımcı olabilir.

Soğutucuda MP7 seçebilirsin. Ya da farklı sistem de önereyim sen karar ver.

1 - https://www.gaming.gen.tr/urun/6860...c-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu sistemde RAM'i 2x16 ve anakart B650M-R yapılabilir.

2 - Bu sistemde böyle özelleştirerek alınabilir.

1755017174723.webp

Soğutucuda MP7 seçebilirsin. Ya da farklı sistem de önereyim sen karar ver.

1 - https://www.gaming.gen.tr/urun/6860...c-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bu sistemde RAM'i 2x16 ve anakart B650M-R yapılabilir.

2 - Bu sistemde böyle özelleştirerek alınabilir.

Eki Görüntüle 172889

Hocam bu 2 sistem ve Recep abinin hazırladığı videodaki sistemi karşılaştırınca sence en mantıklı seçim hangisi olur? Oyun oynamak için alacağım sistemi Gaming.Gen.TR benim için daha avantajlı eğer hemen hemen aynıysa çünkü gisip sirek alışveriş yapbilexeğim mağazaları bana gidilebilixek mesafe.

Gaming gen üzerinden bu sistemi öneririm. Özelleştirmeleri aşağıya görsel olarak bırakacağım.

Eleştireceğim tek kısım RAM'lerin CL değeri. (Biraz yüksek.)

Gaming.gen şartınızı gözardı edebilirseniz @stormhawks47 'nin Gamegaraj'dan önerdiği sistemde gayet iyi. O sistem için işlemciyi 7600 yapabilirsiniz.

Taksitli alacaksanız tek tek toplamak daha avantajlı olur. Muhtemelen 5.000TL daha pahalı olur ancak taksit imkanları daha esnek.

Hocam bu 2 sistem ve Recep abinin hazırladığı videodaki sistemi karşılaştırınca sence en mantıklı seçim hangisi olur? Oyun oynamak için alacağım sistemi Gaming.Gen.TR benim için daha avantajlı eğer hemen hemen aynıysa çünkü gisip sirek alışveriş yapbilexeğim mağazaları bana gidilebilixek mesafe.
9070XT'li sistem daha güçlü oyun için. Gamingdeki sistem sana göre.
9070XT için bazı özelleştirmelere bütçe yetiyorsa alınabilir. Yetmiyorsa 5070 daha mantıklı olur diğer parçalar düşünüldüğünde.