Ozi2658
Becerikli
Gaming.Gen.TR üzerinden bu sistemi öneririm. Özelleştirmeleri aşağıya görsel olarak bırakacağım.
Eleştireceğim tek kısım RAM'lerin CL değeri. (Biraz yüksek.)
Gaming.gen şartınızı göz ardı edebilirseniz @stormhawks47'nin önerdiği sistemde gayet iyi. O sistem için işlemciyi 7600 yapabilirsiniz.
Taksitli alacaksanız tek tek toplamak daha avantajlı olur. Muhtemelen 5.000TL daha pahalı olur ancak taksit imkanları daha esnek.
Hocam param hazır fakat dediğim gibi fiziksel olması benim için daha hoş gaming olarak 54kya Gaming.Gen.TR'deki 9070XTli sistemi 4K ekleyerek B650M anakart ve 2x16 RAM yaprak aldığımda benim için iyi olacaksa onu almak isterim. Zaten kafam çok karıştı bunaldım iyice hiç anlamadığım konular. Benim için önemli olan bir konusa PS5 Pro'dan daha iyi olması. Bu sistem 4K 60 FPS DLSS ile görüntüyü çok bozmadan verebilir mi?
@Ayhan Dönmez
Gaming.Gen.TR üzerinden bu sistemi öneririm. Özelleştirmeleri aşağıya görsel olarak bırakacağım.
Eleştireceğim tek kısım RAM'lerin CL değeri. (Biraz yüksek.)
Gaming.gen şartınızı göz ardı edebilirseniz @stormhawks47'nin GameGaraj'dan önerdiği sistemde gayet iyi. O sistem için işlemciyi 7600 yapabilirsiniz.
Taksitli alacaksanız tek tek toplamak daha avantajlı olur. Muhtemelen 5.000TL daha pahalı olur ancak taksit imkanları daha esnek.
9070XT için bazı özelleştirmelere bütçe yetiyorsa alınabilir. Yetmiyorsa 5070 daha mantıklı olur diğer parçalar düşünüldüğünde.
Hocam 55kya kadar çıkabilirim ekstra parçalar için ama daha fazla çıkmak istemiyorum. Masamı da değiştrmem lazım.