%100 sRGB ve %100 DCI-P3 renk gamutuna sahip çok daha iyi panel ve donanıma sahip cihazlar varken o bütçede MSI Pulse alınması mantıksız. Bütçe daha iyilerine yetiyorsa takılmaya gerek var. Ne de olsa renkleri daha koyu ve solgun veriyor.

Hocam o zaman bu bütcede Gigabyte'den de önce en iyisi GameGaraj ancak bir sorum var ekran 180Hz ama laptop 2K sence alptop 2K de 180 verebilir mi (CS2, Fortnite)

@2KE, @yusufumm07,@Simon, arkadaşlar şu an elimde 3 laptop var hangisi en iyisi sizce gamegaraj gigbyte bir de msi hangisi teknoloji DLSS ve güç olrak daha iyi bir de işelmciler benzer ama hangsi genel orlaka daha iyi işte anlatamadım.
İşlemciler benzer değil. Slayer modelin işlemcisi tokatlar. MSI Katana'yı ise kendim kullanıyorum sıcak çalışan bir cihaz. 95 derecelerde dolaştığı oluyor ağır oyunlarda. Slayer R9T modeli al geç donanım ve panel olarak rakipsiz. Tek eksisi anakart biraz sıcak çalışıyor.

Hocam okumadsınız herhalde rekabbetci oynuyorum dedim ya.

Verir. CPU tabanlı oyunlar zaten r9t rahatlıkla verir.

Tamamdır hocam son 2 sorum olacak.
1.Valorant CS2 de 1080p de mi 2K da mı oynamalıyım.
2.bu laptop hem gameagraj hem de Hepsiburada'da var hepsi buradadki GameGaraj'ın aynısı değil mi SSD cruial falan filan. Her şey aynıyısa GameGaraj'ı 32 GB yapıp GameGaraj'dan alacağım.

Hocam okumadsınız herhalde rekabbetci oynuyorum dedim ya.

Tamamdır hocam son 2 sorum olacak.
1.Valorant CS2 de 1080p de mi 2K da mı oynamalıyım.
2.bu laptop hem gameagraj hem de Hepsiburada'da var hepsi buradadki GameGaraj'ın aynısı değil mi SSD cruial falan filan. Her şey aynıyısa GameGaraj'ı 32 GB yapıp GameGaraj'dan alacağım.
Rekabetçi oynuyorsan direkt HX işlemcili cihazlara bak, o tür oyunlar için biçilmiş kaftan. Valorant ve CS2 işlemci tabanlı oyunlar, hangisi daha iyi hissettiriyorsa o çözünürlükte oyna. İki çözünürlükte sıkıntı yaratmaz. Hepsiburada'da olan modelle sanırım aynı SSD. Sadece biri 16 biri 32. Attığım 32 olanı tercih et.

Rekabetçi oynuyorsan direkt hx işlemcili cihazlara bak, o tür oyunlar için biçilmiş kaftan. Valorant ve CS2 işlemci tabanlı oyunlar, hangisi daha iyi hissettiriyorsa o çözünürlükte oyna. İki çözünürlükte sıkıntı yaratmaz. Hepsiburada'da olan modelle sanırım aynı SSD. Sadece biri 16 biri 32. attığım 32 olanı tercih et.

Tamamdır hocam hx Intel sanırım Intel'ler çok ısınıyor ben noramlde masüstü toplıyacakdım 7500Fli oradan Intel işlemci sevmiyorum çok bir de sadece rekabet değil genel olrak şu an o zaman ben GameGaraj'dan 32 GB yapıp alıyorum sizin bana hx olrak öneriniz var mı?

Tamamdır hocam hx Intel sanırım Intel'ler çok ısınıyor ben noramlde masüstü toplıyacakdım 7500Fli oradan Intel işlemci sevmiyorum çok bir de sadece rekabet değil genel olrak şu an o zaman ben GameGaraj'dan 32 GB yapıp alıyorum sizin bana hx olrak öneriniz var mı?
GameGaraj olan AMD Ryzen 9 7845HX kullanıyor, Intel değil. Zaten bütçende adam akıllı HX serisine ait olan tek Slayer R9T cihaz var. 32 GB RAM'li versiyonu al geç.

GameGaraj olan AMD Ryzen 9 7845hx kullanıyor, Intel değil. Zaten bütçende adamakıllı hx serisine ait olan tek slayer r9t cihaz var. Onu al geç.

Tamamdır hocam akşam inşallah alıyorum iyi günler bir sorum olursa size buradan sorarırım ha bir de bu fiyatda Intel işlemcili 4070'ler var onlar nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır hocam akşam inşallah alıyorum iyi günler bir sorum olursa size buradan sorarırım ha bir de bu fiyatda Intel işlemcili 4070'ler var onlar nasıldır?
Şimdiden hayırlı olsun hocam. Bu fiyattaki Intel işlemcili 4070 cihazlar Erazer, MSI gibi markalarda var diye biliyorum. Onların kasası kötü ve hepten ısınma sorunlu cihazlar.