HP tarafinda her ne kadar sorun yaşansa da çok satilan bilindik marka olduğu için adamlar yeni nesil laptopla değişim teklif ediyor falan bir şekilde cozebiliyor. Ben zannetmiyorum ki GameGaraj'la bir sorun yaşadığında sana yeni cihaz teklif etsin.
Tabii zaman gösterir kim istemez ki yüksek donanımı düşük fiyata almak. Umarim GameGaraj piyasaya tutunur ve kullanıcılarını mağdur etmez.Fiyat/donanım olarak cok iyiler.

@2KE, hocam biraz daha forum okudum ama MSI çok ovmuşler nedn alınmaz dediniz bir de bu GameGaraj'ın ekranı nasıl.

@2KE, hocam biraz daha forum okudum ama MSI çok ovmuşler nedn alınmaz dediniz bir de bu GameGaraj'ın ekranı nasıl.
MSI Katana kasalar iyi değil. MSI bile giriş seviye kasası olarak değerlendiriyor bu kasaları. İç yapı olarak 2020 yıllarını hatırlatıyor, kasa hissiyatı kötü. Bir büyük bir küçük fan ile geliyor, kontrol merkezinden küçük fanı adam akıllı ayarlayamıyorsun. Kendim kullanıyorum, izlenimler bu şekilde, bana gelen cihaz sorunlu falan da değil. Sen bile beğenmezsin bu iç yapıyı.

yg4KWtZB4to7UF9rY8ucvm-1024-80.jpg.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI katana kasalar iyi değil. MSI bile giriş seviye kasası olarak değerlendiriyor bu kasaları. İç yapı olarak 2020 yıllarını hatırlatıyor, kasa hissiyatı kötü. Bir büyük bir küçük fan ile geliyor, kontrol merkezinden küçük fanı adamakıllı ayarlayamıyorsun. Kendim kullanıyorum, izlenimler bu şekilde, bana gelen cihaz sorunlu falan da değil. Sen bile beğenmezsin bu iç yapıyı.

O zaman çok arada kaldım ya noname muhabbeti filan.