Bütçe
50.000 TL
Aslinda bu serideki LOQ'larin Avrupa pazarindan mi yoksa Asya pazarindan mi ithal edildigini bilsek iyi olacak. Asya ise ikinci Hindistan vakasi olabilir. Bilgin var mi bu konu hakkinda?

Pazar fark etmez ki hocam. Anakart yanma sorununu Avrupa da yaşayanlar da var. Kronik sorun sonuçta. Umarım yeni nesilde düzeltmişlerdir, koskoca yılların Lenovo'su adını kirletmez. Büyük ihtimalle Asya pazarından geliyor, Lenovo hep tutan ürünleri Avrupa'da seri üretime geçiriyor. Daha yeni seri.

O markalar: GG, Acer ve Asus sanirim. Bir de bazi MSI modelleri. Fakat ben GG almazdim kendime.
MSI modelleride çok çok üst segment olanlar. MSI belliki alt segment modellere çok girmiyor. Kendileri vörld klass bir marka ya :hehehe:.

Yeni bir marka olduğu için anlıyorum. Şahsen ben memnunum.

Bi incelemede CS2'de FPS'in 160'a indiğini hatırlıyorum. 160'a inerse 144 altına da iner bence ve 50k verdiğim cihazda 144 altı görmek istemiyorum pek. Ama DLSS 4 de güzel gözüktü gözüme bilemedim pek.
Bence sorunsuz bir oyunda inceleme yapsalar daha iyi olur.

MSI modelleride çok çok üst segment olanlar. MSI belliki alt segment modellere çok girmiyor. Kendileri vörld klass bir marka ya :hehehe:.

Yeni bir marka olduğu için anlıyorum. Şahsen ben memnunum.

Bence sorunsuz bir oyunda inceleme yapsalar daha iyi olur.
Hocam Recep Baltaş'ın incelemesinde bunun 5070 Ti modelinde G-SYNC lisansı olmadığını ve MUX switchin dahili GPU'yu tamamen kapatmadığını gördüm. G-SYNC çok da önemli değil ama MUX switch önemli gibi geldi çünkü MUX switchin amacı o ve düzgün kapatmayınca sorun oluşturabilir mesela Nvidia kontrol panelinde eksik ayarlar olur ama bilmiyorum pek. Ya da CS2 işlemci bazlı ondan tam performans vermez falan. Ama galiba X5T modeline BIOS güncellemesi gelmiş bunla beraber düzeltidi mi bunlar?

Ayrıca bu iki modeli e buldum RAM'i 32 yapılıp alınabilir mi yoksa yine Game Garaj daha mı iyi? Game Garaj'ı kötülüyor olabilirim biraz ama emin olmam lazım.