Bütçe
50.000 TL
Her laptop için o kronik, bu kronik, şu fiyata bu daha iyi, o daha iyi diyerekten piyasada laptop kalmadı. Şu an indirimde ve fiyatı bana iyi gözüktü. Donanımı güzel. Bu laptop alınır mı? 50K bütçeye ne alınır? Düşünceleriniz neler? Hall sensörü vakası bunlarda var mı?

144Hz olan hiçbir Victus'u almayın (hediye veya anormal ucuz olursa değerlendirilebilir), 13-17ms gecikme süreleri var ve NTSC %45 çamur gibi ekranı var (daha önceleri %100 NTSC yazıyordu açıklamalarda incelemelerde millet fark edince utanıp bir zahmet düzelttiler NTSC %45 yazmaya başladılar), hem iş bilgisayarı gibi görünsün hem de oyunda oynatsın mantığıyla üretiliyor Victus, Omen ekranlı Victus 16 240Hz'lik olanlarını alın, hem 240Hz/3ms gecikmesi var hem de NTSC %100, 240Hz olunca kasayla birlikte gelen HDMI sürümünün de 2.1 olduğunu garanti altına almış olursunuz, Victus'ta discrete yani ayrık yani 4070, 4080 dediğimiz ekran kartları üzerindeki HDMI çıkışına bağlıdır, harici monitörünüz 300Hz'yi bile desteklese HDMI 2.1 olmaz ise bu hızlara ulaşamazsınız.

Valla sorunlu olduğunu bile bile 5050 almamak için Victus tercih ettim. Yaptığım şeyin farkındayım. Zaten Valorant ve FM dışında oyun oynamam , beni üzeceğini zannetmiyorum.